Welkom op mijn eerste blog!

Misschien ken je mij wel. Ik ben al een poosje actief op meerdere facebookgroepen en schrijf sinds het voorjaar voor de webwinkel Amsterdam Selection af en toe een blog. Die vind je dan terug op de website van AS of in één van de bestaande facebookgroepen.

Afgelopen periode was het wat onrustig in een aantal grote jurkjes-groepen op facebook. Ik merkte steeds sterker dat ik een eigen blog wilde gaan maken naast dat ik voor Amsterdam Selection zal blijven bloggen. Met het starten van deze nieuwe, eigen blog, kan ik een eigen platform creëren en zo de nu al zo trouwe lezers een vast adres bieden.

Wat wil ik doen in deze blog? Ik draag graag jurkjes… de titel gaf het al weg hè?! Maar naast het feit dat ik vaak jurkjes draag en hier graag wat meer over vertel, vind ik het ook belangrijk dat deze jurkjes van Nederlandse ontwerpsters zijn en/of van een eigenwijs label dat kan garanderen dat het rekening houdt met het milieu en met de makers van hun product.

Favoriete merken van mijn zijn: Lalamour, Blutsgeschwister, Tranquillo, Talulabelle, Tante Betsy, Halsoverkop, etc etc. Maar ook over schoenen, sieraden, make-up (hoe rudimentair dan ook aanwezig) wil ik hier wat kwijt. Basically zal ik schrijven over mijn outfit die ik kies, wat mij zoal bezig houdt en waar e.e.a. te verkrijgen is. Ik hoop dat je het leuk vindt mij te volgen en om reacties te geven op mijn schrijfelarij als je dit wilt.

Groetjesss

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.