PASSESSIE BIJ TANTILLY DEVENTER

tantilly_tree_logo-02_5ef7ad5b-0b89-4742-84c2-8ebbb369a963_205x@2x (1)

Jaren geleden maakte ik kennis met Tantilly en haar eigenaresse Chantal. Een heerlijk klein pijpenlaatje in Deventer. Een winkel met kekke jurkjes en veel kralen, bijou’s etc. Toen Chantal de lifestyle-winkel overnam verderop in de straat en qua ruimte zowat verdriedubbelde werd Tantilly pas echt prachtig! Je kan er terecht voor prachtige cadeau’s, housestyling, sierraden en heel veel mooie jurkjes en rokjes, vestjes, blouses tassen etc etc. Veel door Chantal zelf ontworpen en geproduceerd maar ook Lalamour bijvoorbeeld vindt haar plekje in de kleurrijke collectie van Tantilly!

Nou heb ik een groot hart & zwak voor dit soort heerlijke stenen winkels met hun te gekke onderneemsters en hun topteams! Ik zet ze graag in het zonnetje en wil jullie een kijkje geven in hun collectie middels passessies!

Ik heb vooral gekeken naar Tantilly’s eigen jurken. Rokjes en blouses heb ik wel uitgebreid gepast maar ik blijk toch een jurkendame te zijn…

Deze modellen heb ik voor jullie gepast:

Jesse Spring Dress Retro Red & Pink L

Yara Dress Dragonfly Green & Blue L &

Yara Dress Black & White XL

Zoë Spring Dress Happy Blue Retro Submarine L

Sophia Spring Dress Green Velvet Garden L

Karen Spring Dress Pink Flower Dream L

Karen Spring Dress Yellow Lemon Garden L

Alle jurken pasten in L en dat was een verrassing! Ik ben zeker kilo’s verloren in Indonesië maar een hele maat? Dat weet ik niet zeker…

file11De Jesse jurk is een hele fijne jurk voor het voorjaar. Heerlijk dun en met een ‘valse overslag’. Plooitjes op precies de goede plek en echt mooi van kleur. Leuk detail zijn de mouwen: 3/4 en een grappig splitje op de elleboog!

file4De Yara jurken heb ik in L en XL gepast. file10Beide maten konden prima maar de L sloot net iets mooier aan. Een geweldig mouwloze jurk die altijd kan. De libelle jurk heeft als extra accentje een libelle bedeltje op het decolleté. De jurken kleden prachtig af en knellen nergens!

file5De Zoë jurk, de ‘happy blue retro submarine’ is een topjurk voor deze zomer. De stof is ietsje dikker van de Yara’s dus samen met de valse overslag camoufleert deze jurk perfect eventuele oneffenheden. Lekker fris van kleur, top motiefje en een korte mouw!! Ik zeg, laat maar komen de zomer!

file9Dan de Sophia Dress, green velvet garden! Een jurk die zijn naam eer aan doet! Dit is een helemaal nieuw model van Tantilly en hij is LEUK!!!! Een mooie wrap over de buik die, door de prachtige en dunne stof, absoluut geen ‘dikke bult’ wordt. De stof is viscose met een suedine feel. Heerlijk zacht! Je blijft jezelf aaien hahaha! De jurk is mooi op lengte; op de demofoto was hij iets korter. Fijn dat nu de lengte perfect is. De print is zo mooi van kleur!!!

En ik mag een primeurtje laten zien; de jurk wordt binnenkort geleverd in nog 3 spectaculaire stoffen😍😍😍. Zo giga mooi!

file7Ik heb 2 Karen Spring Dresses gepast: de Pink flower dream en de Yellow lemon garden. Alhoewel het hetzelfde modellen zijn, geven ze een totaal ander gevoel. De Pink Flower Dream (yep, de jurk met de zakjes) zit zalig. De stof is te gek en het striklint is van zo’n lengte dat je er diverse strikmanieren mee kan bedenken. De gele zakjes… ja, je houdt ervan of niet. Maar het gekke is: hoe langer je hem aanhebt, hoe te gekker hij wordt!! Ik ben fan geworden😃

De Yellow Lemon is echt een beauty. Love at first site past hier goed bij. Prachtige kleur en print. Ook deze Karen Dress heeft zakjes maar dat is op de foto slecht te zien. Het geel zit tussen mosterd en banaan in. De stof is iets dikker, een soort badstof dus lekker luchtig. De striklinten zijn iets korter. De pasvorm is ook weer perfect!! De Karen Dress is voor bijna iedere vrouw een figure lovin’ dress.

Op de Karen Yellow Lemon na, zijn alle jurkjes gemaakt van viscose. De prints en kleuren zijn hierdoor schitterend en het is een erg fijn draagbare stof voor het voorjaar en de zomer!

file6Eén rok-shirt setje wil ik toch laten zien: de Evi Spring top, blauw met witte dots en een leuk zwart-wit rokje met ritsje achter (weet helaas de naam niet meer). Het shirtje die Daphne zo mooi showt op de site, zit super en is wat wijder dan anders. Een lekker zomershirtje! Ook in andere kleurtjes verkrijgbaar. Het rokje heeft wat rek en kleedt heel mooi af!

Tantilly heeft naast de winkel in Deventer, ook een webshop en ze heeft een aantal modellen ook in andere winkels hangen.

tantilly_tree_logo-02_5ef7ad5b-0b89-4742-84c2-8ebbb369a963_205x@2x (1)

 

5 reacties

  1. Leuk dat jij nu ook een eigen blog hebt Caro! Heb je uiteindelijk nog wat mee naar huis genomen?
    De kleur én model van die groene jurk vind ik prachtig!!
    En die Lemon Dress is ook een favoriet van mij!
    Dikke knuf!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.