TANTE BETSY IN VILLA MOOI ZWOLLE


Eén van mijn favoriete stenen winkels is Villa Mooi in Zwolle. De eigenaresse, Angelique, heeft een superleuke mix gemaakt van dameskleding en kinderspeelgoed en je kan er heerlijk neuzen terwijl de kids op de diverse speeltafels zich kunnen uitleven.

Villa Mooi heeft uiteraard Tante Betsy in haar collectie en die wil ik jullie graag laten zien. Dit seizoen is de keuze wat kleiner omdat Tante Betsy niet compleet is uitgeleverd helaas. Gelukkig heeft Angelique ook veel andere prachtige merken zoals Blutsgeschwister, 4Funky Flavors, Very Cherry, IEZ!, Le Pep, Danefae etc etc. De één nog mooier dan de ander dus een knappert die er wegkomt zonder een leuk jurkje of rokje😃

Maar ik wilde jullie graag de collectie van Tante laten zien. De volgende stukken heb ik gepast:

Skirt Diaz Green – XL

Button Shirt Solid Green -XL

Dress Pepper Butterfly n Roses Black – L

Vera Jacket Purple – L

Dress Annie Animal Green – XL

Button Down Dress Bee Green – XL

Dress Betsy Daisy Dot Black – XL

De Diaz rok stond verrassend leuk, ook met de blouse. De rok valt ietsje ruim maar omdat het dunne stof is, is dat prima. Anders tekent ie wel heel veel. De blouse is geweldig voor de zomer! Niet te dikke stok maar nog steeds mooi afkledend. Valt heerlijk op maat.

Over de Pepper dress Butterfly n Roses is al heel veel gezegd. Ik denk iedereens lieveling😃. En terecht want wat is t ie mooi❤️. De stof is dunner dan de pepper vorig jaar dus veel praktischer en hij valt een hele maat groter.

De Vera Jacket is geweldig! Ik heb ‘m bewust een maatje kleiner gepakt want hij is net stevig genoeg om prachtig form-fitted te zijn! Zowel dicht als los zit ie heerlijk! De stof is dunner dan mijn gele winterjacket maar dat moet ook voor het voorjaar, toch. En zeg nou zelf: die combi paars/oranje is toch ‘to die for’?!?!?!

De dress Annie Animal was DE grote verrassing vandaag! Ja, het is dunne stof maar MAN! wat zat ie lekker!!!! Ik werd er helemaal blij van, had ik niet niet verwacht hahaha. Het striklint is los dus kan je die knopen zoals je wilt en hij is lekker breed dus goed te verdelen. Deze jurk staat met stip op mijn wenslijstje. De maatvoering is normaal.

De Dress Bee is hartstikke leuk. Ze valt iets groter dus zit je tussen 2 maten, kies dan de kleinere maat. Ook is het model langer dan vorig jaar, wat ik persoonlijk heel fijn vind. De kleuren zijn heel diep en warm en de stof lekker voor het voorjaar.

De dress Betsy Daisy Dot is de laatste Tante Beauty. En met recht een beauty!! Wat een geweldige pasvorm! Goed op maat en super van kleur! De felroze accenten halen het zwart helemaal op en maken de dress lekker spicy😍. Ook weer een prima voorjaarsstofje die je curves mooi op z’n plek houden.

Kortom: Villa Mooi heeft een fijne collectie van Tante Betsy. De maatrange is van S t/m XL en veel maten zijn nog aanwezig. Als je Zwolle te ver vindt, kan je via facebook ook bestellen. Je stuurt gewoon een PB’tje en het team zal je zeker superfijn verder helpen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.