Routine Natural Deodorant

Op de dag dat de zomertijd begon en de treinen volstroomden met boekenweek-geschenkboekjes, besloot een groepje dames bij elkaar te komen bij één van de kleurrijkste winkeltjes in Groningen die ik ken: Diezijner!


Diezijner blije winkel en webshop, eerlijk en kleurrijk.Deze lekker eigenwijze winkel van Nynke Kloosterman had een heerlijke dag georganiseerd met kleertjes passen, shoppen, lunch, een hoola-dance workshop en een pub-quiz. En het geheel werd afgesloten met een prachtige goodiebag.

Het hoola hoopen was te gek! Dit zou wel eens een nieuwe hobby kunnen worden. Een fijne workout waar je lekker losjes van wordt in de heupen, strakker in de buikspieren en leniger in de rug. Hoe fijn is dat?! Marieke Mantje van La Hoop Dance leerde ons de eerste basis en dat was best hard werken (en zweten)!!

En dus kwam één van de cadeautjes uit de goodiebag toch maar heel mooi van pas! Een klein potje met iets grijs erin. Bij nadere inspectie bleek het deodorant te zijn!! Een crème notabene…

Het merk ‘Routine’ is opgericht door Neige en Pippa, ‘two former smelly sisters’ uit Canada die lang zochten naar een goed werkende deo, welke ook gezond en duurzaam zou zijn. Omdat ze dit niet konden vinden, besloten zij hun eigen deodorant te ontwikkelen.


Being stinky but smart, naturally, we created some. It’s because we feel lymph nodes, the planet and its inhabitants (YOU) are important business, that we decided to share our creation with ALL people. We believe armpits are lovely and deserve the best, just like every other inch of our flesh covered selves. 

Hieruit is een hele verzorgingslijn uitgekomen en Nynke besloot een aantal van deze deodorantcrèmes op te nemen in haar collectie, wetende dat haar klanten (net als zijzelf) erg hechten aan zorg voor moeder Aarde, het lichaam en het milieu.

Ik had het proefpotje ‘Superstar’ in mijn goodiebag. “Een natuurlijke deodorant creme. Een goed werkende baking soda deodorant met de geur van vetiver, bourbon vanille, kardemon, zwarte peper, tonka bonen en Ziggy stardust ;)! Een fijne unisex geur van Routine”. Ik vind het vooral een fijne frisse geur. En het werkt echt fantastisch! Ik gebruik het nu een week en het verrast mij echt. De geur blijft heel lang actief en zelfs op warme dagen en in een polyester jurkje zweet je aanmerkelijk minder (en geurtjes komen sowieso niet).

Je smeert een klein dotje crème op je oksels en je blijft de hele dag fris en droog. De crème smeert heel fijn uit, zeker als hij wat warmer wordt. De Superstar Routine deodorant crème bevat geactiveerde houtskool, magnesium en prebiotica dus bacteriën nemen niet de overhand en het magnesium kalmeert de huid. Geen stress dus en ook geen angstvallig geknepen oksels.

Routine heeft meerdere fijne deodorants in hun collectie met creatieve namen zoals bijvoorbeeld ‘Sexy Sadie’, ‘Like a Boss’ en ‘The Curator’. Sommigen bevatten baking soda (zuiveringszout) of bijenwas, anderen juist niet. Veel geuren zijn unisex.

De Deodorant wordt verkocht in grote verpakkingen van 58 ml en daar doe je 3 tot 6 maanden mee. Ze zijn niet echt goedkoop (€29,95) maar het is wel een faire prijs voor zo’n mens- en milieu. De makers zeggen dat je er een week mee zou kunnen doen maar mijn potje is nog lang niet leeg dus het kan ook langer. Handig als reispotje, cadeautje of een tester voor een nieuwe geur.

Deze prachtige Tante Betsy set heb ik gepast: de Baggy Trousers Stripe Green & de Button Shirt over de top Blue

HOERAAH!!! EEN GIVE AWAY…

Ik ben fan! Het is werkelijk een fijn produkt. En weet je wat nu echt supergaaf is?! Ik mag van Diezijner een cadeauset weggeven aan één van mijn lezers! Een heerlijke set van 5 mini’s Routine Deodorant ter waarde van € 29,95.

Wat moet je hiervoor doen? Mijn Letstalkdresses account volgen via mijn button onderaan de pagina (en dan krijg je vanaf nu een mailtje als een nieuwe blog online komt) of via mijn Instagram account. Like daarnaast Diezijner op Facebook en/of Instagram en vertel mij in de reacties dat je meedoet aan deze giveaway! Vrijdag 19 april a.s. ga ik de winnares bekend maken.

77 reacties

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 1. Hoi hoi….wat weer een leuk verhaal. Ik ga je volgen en zal ook je andere blogs nog lezen. Super leuk en ik hou ervan. Ik ga zeker mee doen met deze give away en ben al aan het duimen. Ben al helemaal in to the natuurlijke producten en verpakkingsvrij. Lush bijv…🤗 Ben dus erg benieuwd naar deze deodorant.
  Fijne dag en ik ga lezen hoor…groetjes en een fijne dag.
  Lieve groet, Charline

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 2. Een deo in een potje wat mij erg fijn lijkt, geen gedoe meer met een spuitflesje wat niet in je tas past. Ben benieuwd naar dit produkt. Succes met je blogs en groetjes van mij!

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 3. Leuk om te lezen. Ik lees zo af en toe wat van je als je het deelt in de groep, maar nu heb ik me aangemeld 💚💙💚. En nu ik er toch ben, wil ik ook wel een kansje wagen voor de give away 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 4. Dat klinkt als een super fijne deo, qua luchtjes én gezondheid én milieu! Voor mijn gezondheid ben ik altijd op zoek naar producten zonder rorommelen deze zou deo zou prima in mijn dagelijkse routine passen. Dussss, ik waag een kansje, voor het setje wat je mag weggeven.
  Leuke blog ook….fijne dag!! 😚

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 5. Mmmmm op een of andere manier wild mijn reactie niet blijven plakken.
  Dan nog maar een keer proberen….
  Ik ben al een tijdje uitgekeken op mijn nivea crème deo en wil graag overstappen op iets natuurlijks. Helaas valt de deo van Lush me tegen, dus deze routine deo zou ik heel graag willen testen!
  Verder ben ik helemaal gek op alles wat met Canada te maken heeft dus het kan bijna niet fout gaan 🥰
  Super gave actie en super lief van Diezijner.
  Waag graag een kansje.

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 6. Hoi Caro, ik doe graag mee met je give- away…een goede deodorant is nog niet ze gauw gevonden…zeker nu ik in de overgang zit veranderd er van alles qua transpireren en ik ben hard op zoek naar een goed middel !!
  Groetjes,Wilma
  Ps. Je passessie bij Tantilly heeft me ook goed geholpen…

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 7. Leuke blog Caro! Ik doe niet mee met de actie ,ik heb al zo’n fijne grote pot met de geur sexy sady in mijn bezit. Met mijn snelzwetende lijf heb ik me nog nooit zo zeker gevoeld over mijn geur. Ik stink niet meer naar zweet 🙂. Zelfs niet na een dag werken. Ben nog wel benieuwd naar wat het met 25-30 graden gaat doen voor mij maar ik ben fan! Voor de deelnemers: Mocht je niet winnen, gun jezelf dan deze deo.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hé Caro, wat een goed verhaal! Ik ben al een poosje zoekende naar een deo die zowel geur als overmatige transpiratie tegen gaat. Dus bij deze; ik waag een kans. En dat het dan lekker ruikt, goed is voor milieu en lijf is extra prachtig.

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 9. Hoi Caro,
  Complimenten weer voor je leuke blog en deze keer zelfs met winactie!
  Graag zou ik de deo’s uitproberen, dus ik doe mee en wil graag winnen 🙂

  Groetjes Joke

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 10. Met een frozen shoulder is het aanbrengen van deo een crime, maar hier zou het prima mee kunnen gaan! Plus dat ik al een tijdje op zoek ben naar een goede deo die niet halverwege de dag doorbreekt en die goed is voor mij en de natuur!🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 11. Met een frozen shoulder is deo aanbrengen een crime, maar dat zou met deze Routine deodorant prima moeten lukken! En fijn dat hij goed voor mens en natuur is!

  Geliked door 1 persoon

 12. Wat ontzettend leuk en heerlijk zeg met etherische oliën. Ik was me net aan het orienteren voor een natuurlijke deodorant. Deze ken ik helemaal nog niet. Ik doe natuurlijk mee dus met deze give away 🙂

  Jouw blog kende ik ook nog niet dus ga eens rondneuzen.

  Fijne dag,
  Windy

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 13. Hoi Caro, je blog leest lekker weg! Ik maak graag kans want ik ben nog steeds op zoek naar de ideale deo… dat hij duurzaam moet zijn is voor mij redelijk vanzelfsprekend door mijn werk als adviseur op het gebied van duurzame energieprojecten. ‘ Fingers crossed’ dus! Groetjes, Marjolein

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

 14. Ik doe graag mee! Ben nooit helemaal happy met deo’s. En nu mijn oudste zoon het ook gebruikt, zou ik nog liever n milieuvriendelijke variant hebben.
  Groetjes Carola

  Geliked door 1 persoon

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

  • Wat leuk dat je mee wilt doen! Denk je eraan om zowel mijn blog of Instagram te volgen en om Diezijner te volgen op social media? Alleen dan kan je meedoen aan de win-actie! Vrijdag is de trekking, succes!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.