And the winner is…

Een dagje later dan gepland… ik heb een winnares getrokken uit de lijst van deelnemers van de winactie van mijn vorige blog. Lees verder om te zien wie een fantastische geschenkdoos mini’s krijgt van Routine Natural Deodorant!

Het was best moeilijk want ik had mij (rookie as I am) niet gerealiseerd dat wie reageert op mijn blog, zijn eigen voornaam invult bij de reacties maar dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn dat deze gelijk is met de mailnaam of de naam die gebruikt wordt op Instagram… Uiteindelijk heb ik dus maar besloten iedereen die onder de blog heeft gereageerd, mee te laten doen in de loterij.

Ik heb alle namen ingevoerd in de website: http://www.naamloten.nl. Een superhandige tool die eerlijk en snel werkt (alhoewel je wel alles zelf met de hand moet invullen). Eén druk op de knop en er rolt vanzelf een naam uit…

En dan nu de hamvraag: wie is de gelukkige die van Diezijner uit Groningen zo’n geweldig mooie set met 5 mini’s krijgt?!

Lieve Sandra, jij hebt gewonnen!! Jij mag deze superfijne deodorant gaan uitproberen. Wil jij via deze blog of via een PB op Facebook contact met mij opnemen? Ik breng jou en Diezijner dan bij elkaar en dan regelen jullie samen hoe deze toffe geschenkdoos in jouw bezit komt.

Voor alle andere deelnemers… sorry… Jullie zijn het niet geworden maar deze heerlijke deo is dus verkrijgbaar bij Diezijner en zij hebben ook een fijne webshop dus als je niet in de buurt van Groningen woont, bestellen kan dus ook!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.