En toen was daar plotseling DIE jurk!!

Ik liep erlangs, verdraaide mijn nek, liep terug naar het etalageraam en staarde… van alles schoot door mijn hoofd. Gevoelens van nostalgie, melancholiek, van dingen die voorbij gaan en liefdes van vroeger. Logeerpartijtjes bij oma, lezend in de Clubs (tijdschrift) van mijn tiener-tantes, rolschaatsen in de straat…. Maar vooral: een instant megacrush voor deze jurk!!

Ik bedoel (natuurlijk) de Festival Retro Dress van Lalamour. Die heerlijke hippie-seventies vrouwenkopjes in de print! In de kleuren ‘oranje’ en ‘groen’. Prachtig lang en perfect voor de zomer!! Niet veel later was ik de gelukkige bezitster van mijn allereerste Lalamour. 

Little did I know, dat deze jurk veel zou veranderen in mijn leven. Wachtend op een mooie zomer, hing deze jurk te pronken voor mijn kast en toen de eerste warme voorjaarsdag zich liet gelden, gleed mijn droom naadloos over mijn hoofd en hulde ik mij in mijn seventies-liefde.

De foto’s (selfie’s voor de jurkenpagina’s op facebook) slaagden nooit meer zo goed als die ochtend. Ik voelde mij een vamp en dat zag je terug. Niet eerder had ik die pose uitgeprobeerd en daarna werd het ook niets meer met deze houding. Uiteraard kwam deze foto op de jurkjespagina’s ‘liefde voor Tante Betsy & retro jurkjes’ en de ‘vrolijk &fleurig’.

Dat die dag Amsterdam Selection een blogster zocht op deze pagina’s en prompt op deze foto stuitte, was stom toeval en een mooi gelukkie voor mij! Lalamour is één van hun grote merken en via de beheerder van de fb pagina werd het contact snel gelegd! Lang verhaal kort: het klikte. Ik vind schrijven leuk, ik houd van jurkjes en van kleding van Nederlandse ontwerpsters dus zo begon, door mijn eerste Lalamour, mijn nieuwe avontuur als blogster.

Schitterend vind ik het. Ik mag heerlijke kleding dragen, fotograferen en delen met prachtige vrouwen. En ondertussen heb ik een geweldige collectie opgebouwd van o.a. Lalamour jurken. Niet zo gek: dit label ontwerpt kleding met een prachtige snit, een heerlijke flow en met geweldige stoffen in de mooiste prints en kleuren! 

Veel leuke jurkjes-winkels hebben Lalamour in hun collectie! Neem eens een kijkje en gun jezelf zo’ bonbonnetje onder de jurkjes❤️.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.