Going Maxi met Lalamour!

Leave a little sparkle wherever you go…

Het is al bekend hè, dat ik fan ben van Lalamour. Margit Pronk, de ontwerpster van dit puur Hollandse modelabel, zegt het al: “Lalamour is voor alle leeftijden. Een vrouw die het lef heeft zich te onderscheiden van de grijze massa, draagt haar kleding met heel veel plezier en dat is niet alleen goed voor haar, maar voor heel haar omgeving”. Ik kan het niet beter zeggen! Ik mag van Lalamour voor jullie de Maxidress Garland ‘Sea Gradient’ in deze blog beschrijven.

Lalamour heeft voor dit zomerseizoen vol ingezet op kleurige 3D prints. Zo heb ik jullie al in een vorige blog de Pearl print laten zien. De stipjes zijn echt kleine pareltjes die boven de stof zweven. Ook de bloemenslingers op de maxidress Garland zijn in prachtig 3D geprint. De vaas met bloemen die je hier bovenaan de blog ziet, zijn dus ‘cut-outs’ van de jurk! Had je het al gemerkt? Zo goed is dus de print!!!

Om deze prachtige strakke prints en effecten te krijgen, moet je wel een stof kiezen die dat kan dragen. Een hoog kwalitatief, matte polyester is bij uitstek de stof die dit aankan. Dit type polyester heeft als groot voordeel dat het niet zweterig en niet plakkerig is en niet gaat geuren. Daarnaast kan je deze stof echt gewoon wassen zonder bang te zijn dat hij vaal wordt of gaat pillen. En neem je de jurk mee op vakantie: binnen een mum van tijd is de jurk droog en hij kreukt absoluut niet. Een topjurk voor de zomer dus.

De achtergrond van deze jurk is onwaarschijnlijk mooi. Hij gaat over van een helder aquablauw naar een warme groen en weer terug naar aqua. Het geeft je instant een mediterraans gevoel… de Middellandse zee ligt aan je voeten. Om de stof niet te warm te laten zijn, is hij zo dun mogelijk gehouden. Niet te dun uiteraard, we houden ervan onze curves een beetje positief te etaleren. Maar hierdoor is deze kleur wel een klein beetje doorschijnend. Mijn panterprint onderjurkje besloot ik daarom hier niet onder te dragen. Effen onderkleding is echter geen enkel probleem.

De maten zijn, zoals we gewend zijn van Lalamour, perfect! Ik draag zoals elk seizoen, de XL. De OTO (oksel tot oksel) is 48 cm en de lengte is van van de schouder tot de enkel 141 cm. Let erop dat deze centimeters in kleinere maten wel anders zijn hoor. Met mijn 1,74 m valt de jurk keurig op de enkel. Hij is dus wat korter dan de festivaldress van vorig jaar.

De Maxidress Garland Sea is enorm veelzijdig! Je kan hem op zoveel manieren dragen, hij past bij zoveel gelegenheden… ik vind het een musthave in je garderobe! Zowel bij de AH als bij een festival, bij een bedrijfsfeest en op de boulevard in bv Italië, de maxidress hoort er helemaal bij. Je kan er, net als ik, mee tuinieren tijdens een hittegolf, je kan er je hond mee uit een jachthaven vissen (omdat ze stom genoeg ter verkoeling erin sprong en niet bedacht had dat ze er niet meer uit kon klimmen). Je kan ermee naar je werk, zeker met een vet vestje aan en ja, je kan er ook mee swingen in de kroeg.

Last but not least: de opruiming is begonnen en deze prachtige jurk is nog in veel winkels te krijgen in diverse maten. Ik denk dat het (te) laat beginnen van het mooie zomerweer hier debet aan is, want een andere reden waarom dit jurkje niet allang is uitverkocht, kan ik mij niet bedenken. Kijk eens goed rond op internet. Zowel Amsterdam Selection, 13 Doors, Mijn Lievelingskleren etc. hebben deze jurk nog in stock en in de aanbieding. Kijk ook eens bij de stenen winkels bij jou in de buurt en wie weet heb jij straks ook deze superdress in jouw collectie.

Lalamour…

For women with a dash of daring

De Long Dress Garland Sea Gradient heb ik ontvangen voor mijn blog

4 reacties

    • Dank je😘😘. Ik vind de katoenen jurkjes meer zweterig dan luchtig polyester. Katoen neemt goed vocht op maar is dan ook echt nat. Polyester neemt het niet op, laat het alleen door dus is echt zo weer droog. Je zweet echt niet meer of minder in Polyester. Dan vind ik persoonlijk het belangrijker dat de stof droog blijft. De jurk draagt heerlijk! En echt, al 2x goed smerig gemaakt (sorry Lalamour) en dan is het zo tof dat ie met de gewone was mee kan, zelfs ossegalzeep verdraagt en net zo mooi blijft😃

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.