Cwears Lynn Boots…

Weet je het nog? Vlak voor de zomervakantie was ik op bezoek in Scharnegoutum bij Caroline Wetenkamp van Cwears. Zij is licentiehouder/distributeur van Clumpy’s en verkoopt daarnaast mooie producten die passen bij de stijl van deze klompschoenen (Stoer, hip en vrouwelijk). 

Ik was daar om de diverse retro achtige ‘Zweedse klompen’ te komen passen en ging toen naar huis met de Emma klompjes en en en…; de gouden Emma sandaaltjes! Maar ik liet jullie toen al even mee spieken met de nieuwe Lynn laars. Deze zou medio september/oktober uit gaan komen en was al in mijn vizier sinds ik in maart deze boots voorbij zag piepen op een foto van de Modefabriek.

Op facebook volg ik Caroline al en op instagram Cwears. Zo zag ik in mijn vakantie dat Caroline was begonnen met de uitlevering van de Lynn💕 (oa in Domburg en in Zwolle). Tja, dat was voor mij het hek van de dam. Dagelijks checkte ik de website en HOERAAH!! Plots verscheen de Lynn in 6 kleuren op de site!! En dan moet je kiezen…

Blauw en zwart vielen voor mij af: te donker en sowieso geen kleuren die ik als schoen zou kiezen. De rode boots had ik al in het model Silke en de bordeau-rode boots (bijna plump) leken nog teveel op de rode laarzen. Omdat ik al 3 bruin/camel kleurige westernboots heb van Sendra, viel uiteindelijk de bruine laars ook af en heb ik de groene Lynn boots besteld!

Wat was ik blij toen ik dit gave pakket mocht uitpakken! In het echt waren ze nog mooier!!! Samen met een lief kaartje van Caroline en een prachtige bijpassende leren ring (zelfde kleur!) die Cwears ook in hun assortiment hebben. De ringen staan helaas niet op de website maar worden wel verkocht in de showroom (op afspraak geopend).

Ik wist al van mijn bezoek, toen ik ze van Caroline alvast mocht passen en fotograferen, dat ze een maat groter uitvielen dus bestelde ik de 39 ipv mijn maatje 40. Geen verkeerde beslissing zo bleek. De leest van de Lynn lijkt heel erg op die van de Eva en ook die valt groter. Wel is de laars smaller dan de Silke, die ik sinds deze winter draag. Vrouwen met een hoge wreef moeten echt eerst even passen! De maten van de schacht staan per schoenmaat vermeld op de site (klik hier).

De Lynn heeft een wat western achtige look. De bovenkant van de schacht is rond en heeft net als de meeste westernboots, aantreklussen. Aan beide zijkanten van de schacht zitten 2 korte ritsjes. Vooralsnog is het nodig deze los te ritsen voordat ik de laars aantrek maar het volnerf rundleer van de Clumpy’s worden door het dragen soepeler dus het zou zomaar kunnen dat dit over een poosje niet meer nodig is.

Ik ben echt superblij met deze boots. Ze lopen weer zomaar weg. Geen inloopklachten en de meebuigende zool maakt de laars weer een pantoffeltje. Deze winter ben ik qua laarzen weer helemaal voorzien. Mocht ie nog een keertje geproduceert worden in de kleur Miel, dan ga ik door roeien en ruiten om hem te krijgen want dat blijft in mijn ogen één van de mooiste kleuren!

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.