Photoshoot Pollewop Autumn Collection…

Terwijl ik afgelopen voorjaar bezig was met mijn allereerste photoshoot ooit, kreeg ik een appje van Suzanne van ‘wantoudeliefderoestniet’ of ik misschien in augustus mee wilde werken aan een shoot voor haar nieuwe POLLEWOP collectie… Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken😁

En zo stapte ik afgelopen zaterdag in de trein om naar mijn oude stad Den Haag te gaan, de locatie van de shoot. Super relaxt: in Zwolle instappen en Den Haag er weer uit! Daar laat je de auto voor staan hoor.

Suzanne’s fashionlabel, Pollewop, groeit gestaag. Ik schreef hier al over in mijn blog: “Have you been Pollewopt” , Ze maakt de jurkjes op bestelling (want op maat en in eigen gekozen stofsoort/kleur)! Verwacht daarom geen grote luxe productie met een heel arsenaal van visagisten, stylisten en apparatuur. Deze shoots zijn knus en heel gezellig. En er was meteen een fijne klik met de modellen Suus en Pauline zodat er onderling veel hulp was met maquillage, hair-do en poses.

De locatie was een mooi herenhuis met prachtige trappen en fijne autentieke elementen. De shoot liep gesmeerd. Nadat eerst binnen alle modellen apart werden gefotografeerd, zijn we als laatste buiten nog een groepsfoto gaan maken (na wel even gezocht te hebben naar een fotogeniek plekje).

Nieuw in de collectie van Pollewop zijn de rokjes! Er zijn gelijk 3 soorten: De kokerrok Suzy, de A lijn rok Lies en de Cirkelrok Charlie. Daar word je toch blij van??

DE herfstkleuren voor deze collectie van Pollewop zijn groen en roest. Hele mooie fijne (warme) tinten. Ook nieuw in de collectie zijn de printjes. Ik zag o.a. rozen en kraanvogels…. prachtig!!

De fotografe, Froukje Klomp (insta-account: @froukjeklop), is een fijne, toffe jonge vrouw die precies weet wat ze wil. Ze geeft je goede aanwijzingen en dat is echt fijn! Als je alleen het ronde zwarte gat van de camera ziet, heb je geen idee hoe je zelf overkomt. Het is altijd lachen om dan je mede-model diep in de ogen te moeten kijken op verzoek van Froukje🤣 Heel bijzonder!

Maar dan de jurkjes!!! Ze zijn weer prachtig zeg! Er zijn nieuwe modellen bij gekomen waarvan de ‘Kristel’ (jazeker, vernoemd naar… ‘onze’ @meisjekris) er echt uitspringt!! Wat is die mooi🥰. De sneakpeak van deze jurk vind je op de insta/FB account van “wantoudeliefderoestniet”! De Cirkel Jurk Bettie en de Crossdress Pien zijn ook nieuw!

Uiteraard blijven de vertrouwde modellen Rosie en Jools ook gewoon in de collectie. Met de leuke rokjes van Pollewop dit seizoen er is nu voor elk wat wils.

Wat ook gesmeerd liep trouwens, waren onze zweetkliertjes: tijdens een onverwacht late hittegolf een herfst/wintercollectie shooten is net zoveel afzien als de zomercollectie fotograferen op de hei in februari😅.

Moe en in de maquillage lekker naar huis!

Het duurt nog even voordat de foto’s online komen. De nieuwe collectie wordt 6 september gelanceerd op de website http://www.wantoudeliefderoestniet.nl maar Suzanne laat af en toe al mooie sneakpeaks zien op haar insta & facebookaccount!😘😘😘

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.