Modeshowtje voor Tantilly lopen?? Tuurlijk…

Dan krijg je zomaar op een avond een appje van Chantal (eigenaresse en ontwerpster van Tantilly): “Caro, kom jij zaterdag ook naar de presentatie van de nieuwe collectie? Dan doen we een modeshow!”….

“Eeeuhhh… Chantal, bedoel je dat ik ook meedoe dan?” Ja, dat bedoelde zij zeker. Nou, dat was wel even slikken. Selfies, okee. Blogs schrijven, okee. Meewerken aan een fotoshoot, okee…. Maar een modeshow?? Met echte mensen die je live kunnen bekijken? Niet de slechtst gelukte plaatjes weg kunnen gooien? Oef. Dat is wel een andere koekie hoor.

Maar ik houd wel van een uitdaging… Wat kan mij gebeuren? De jurkjes van Tantilly zijn altijd mooi, het sfeertje in de winkel is altijd goed en ik had mijn vriendin Peggy bij mij dus hé: We can do this!! En jazeker: Peggy ging ook meelopen! Wist ze niet maar och… zij ziet er ook altijd te gek uit en is groot fan van Tantilly.

En toen hadden we een team van 3 toffe ‘mannequins’ die de planken van Tantilly onveilig gingen maken. Omkleden deden we in het magazijn (en ooohhh meiden: daar konden wij al stiekem de allernieuwste designs bewonderen, die over een paar weekjes gepresenteerd worden), via het keukentje liepen wij onder enthousiaste aansporing van Chantal en haar team en de klanten onze eerste rondjes. Zo leuk!

Omdat het ging regenen, dook winkelend Deventer even de cafeetjes in en werd het rustig in de winkel. Dus togen wij in mooie nieuwe kleedjes met paraplu en kaartjes de gezellige winkelstraatjes van deze stad in om de dames enthousiast te maken voor Tantilly. Nou… dat lukte behoorlijk en voor we het wisten liepen we weer supergezellige rondjes te maken in de volle winkel en namen we gelijk een stukje straat mee. Te grappig om die verbaasde blikken af en toe te zien… er staan natuurlijk ook niet dagelijks een dame of 3 in leuke jurkjes rondjes te draaien op de stoep hahaha.

Tantilly zou Tantilly niet zijn als zij zo’n presentatie alleen maar zouden afdoen met een modeshow. Er was de hele dag door een gezellige high tea met heerlijke hapjes en een gratis kleuradvies van Mariangela Styling. Heel leerzaam en je krijgt een armbandje mee met kraaltjes in de kleuren die in jouw kleurenwaaier passen. Echt geweldig dus!!!

Moe maar erg voldaan reden Peggy en ik eind van de middag weer naar huis. We kunnen dus weer iets afstrepen van onze bucketlist (alhoewel wij niet eens wisten dat dit erop stond) en we vermoeden dat dit ook niet een eenmalige activiteit is geweest… het smaakte naar meer! Thuis kon ik alles in geuren en kleuren vertellen en daarna… hop achter de pannen… de heren hadden honger. Tja… het glamour-leven van een fashionblogger hè?!

11 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.