Let’s talk business met Tante Betsy…

Tumble outta bed and I stumble to the kitchen. Pour myself a cup of ambition. Yawn and stretch and try to come to life. Jump in the shower and the blood starts pumpin’. Out on the street the traffic starts jumpin’. With folks like me on the job from 9 to 5.

(Dolly Parton)

Begint jouw werkdag ‘at the office’ ook op deze manier? Nee toch? Maar veel vrouwen zullen wel dagelijks te maken hebben met 2 soorten outfits: ‘het kantoor-setje’ en de ‘YESSS, dagje vrij outfit’. En ik vermoed dat het 2e outfitje vele malen kleuriger is en vaak ook prettiger draagt.  

Tante Betsy heeft hier volgens mij ook over nagedacht en zij komt dit seizoen met een, in mijn ogen, heuse ‘POWER-SUIT’! In eerste instantie zag ik alleen de broek en vond hem al tof want dit model kennen we al van de zomercollectie. Maar toen het colbertje er ook bij kwam zag ik onmiddellijk een schitterende set!

Tante Betsy heeft de hele Meadow serie uitgevoerd in de stof Punta di Roma. Deze stof beschreef ik al in mijn Kris Dress blog. Steviger, niet kreukend en zeer geschikt voor jasjes! Deze punta bestaat, anders dan op de site van Tante Betsy staat, uit 81% viscose, 15% polyester en 4% elastaan. Er zit dus wel iets minder rek in maar dat komt de pasvorm alleen maar ten goede. Wel moet je dit pak voorzichtig wassen, maar de meeste kenners van viscose weten dit natuurlijk al.

De print is weer schitterend! De naam zegt het al: Meadow = Weide. Ik loop dagelijks met mijn hond langs weilanden en daar zijn prachtige stukken met klavers, boterbloemen etc wat mij heel erg doet denken aan deze print. Alisa Sprikkelman, de vrouw achter dit label, heeft de feel van een meadow prachtig gevangen in haar ontwerp. 

De basiskleur van deze print is zwart maar door het vele groen in de blaadjes lijkt de ondergrond wel donkergroen. De grotere bloempjes zijn roze/paars en knallen er uit. Maar ook de geel/witte kleine bloempjes spelen een belangrijke rol in het geheel. En dat is het: een geheel. Hierdoor komt deze powersuit, ondanks dat de print druk is, erg rustig over.

De pasvorm is zeer fijn. De broek heeft een hogere taille en sluit mooi aan. De broek valt mooi op maat (taille bij XL is 48 cm met een binnenbeenlengte van 81 cm). De broek heeft wijde, losse pijpen maar is geen flaired pants te noemen: de pijpen zijn recht. Het colbert valt een volle maat groter uit. Ik heb de L gekozen (OTO is 51 cm, de lengte 65 cm en de taille is 45 cm). Een mooi getailleerd jasje dus. De mouwen zijn wel een beetje lang, die hadden wel een cm korter gemogen. 

Ik vind het pak echt geschikt als powersuit, maar hij kan ook net zo goed casual gedragen worden, of feestelijk op een avondje uit. En tuurlijk kan je de items prima afzonderlijk dragen! Het jasje op een jeans of op een kek jurkje… de pants met een fijne coltrui of een stoer bloesje!  Ik heb voor deze blog gekozen om diverse looks te laten zien met het complete pak.

Ik ben heel blij dat Tante Betsy dit veelzijdige en heerlijk dragende pak heeft ontworpen. Heb jij hem ook? Of één van de twee items? Ik ben reuze benieuwd hoe jij hem combineert en draagt! 

Ik heb de powersuit uit deze blog gekregen van Tante Betsy

30 reacties

  1. WOW! Geweldig! Ik hoopte al op n stoere foto van je op de heftruck. En dan ook nog met het sexy hemdje eronder 😍😍😍 Echt fantastisch staat je dit. Past helemaal bij jou 😘😘😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.