De Lynnboots van Clumpy’s zijn een blijvertje🐝🍯❤️

Toen ik nog maar net thuis was gekomen, na een heerlijk weekendje werken op de Margriet Winterfair❄️, vloog ik afgelopen maandag alweer naar Scharnegoutum voor een gezellig bezoekje aan Caroline’s werkplaats/atelier/winkel: http://www.cwears.nl.

Toen ik daar afgelopen zomer was (klik hier voor de blog), mocht ik de Lynnboots al bewonderen en passen. Toen vroeg ik Caroline al of ze in de kleur ‘Mel’ zouden komen. Ze beloofde van wel, maar dat die wat later zouden komen. Ik kocht bij het uitkomen van deze heerlijke laars onmiddelijk de groene Lynnboots en wachtte verder geduldig af.

Caroline was mij niet vergeten en vorige week kreeg ik een berichtje: de Lynnboots in Mel waren binnen🎉. Dat was dus niet tegen dovemansoren gezegd! Zodoende dus maandag fijn naar Friesland.

De Lynn’s hoefde ik uiteraard niet te passen want ik had ze immers al. Ik wilde alleen ook graag de enkellaarsjes passen en bekijken. Ook vind ik de koeienvacht laarzen te gek! En als je zoveel verschillende boots wil proberen en bekijken, dan is een ritje naar Cwears niet te vermijden. Uiteraard zijn Clumpy’s ook bij heel veel winkels in Nederland verkrijgbaar.

Na veel passen en een paar lekkere kopjes koffie besloot ik toch de Lynnboots te nemen in de kleur Mel🥰. En daarbij koos ik nog een paar hele fijne beenwarmers/laarskragen. Heerlijk gebreid van 50/50 acryl & wol, voor smalle en brede kuiten, zijn deze beenwarmers geschikt voor veel vrouwen. En door de ruime keuze in kleuren; ook geschikt voor vele outfits😃.

Wist je dat beenwarners/laarskragen niet alleen je outfit kunnen verfraaien, maar dat ze ook je panty’s beschermen tegen mogelijke beschadigingen door een soms ruw randje aan een laars? Nog een goede reden om deze mooierds aan te schaffen😇

Caroline liet mij nog een primeur zien: een geweldig mooie, gebreide jurk! Deze wordt ‘as we speak’ ontwikkeld exclusief voor Cwears en zal in een kleine oplage geproduceerd gaan worden door een regionaal brei-atelier. Ik mocht hem passen en… werd op slag verliefd❤️ Wat een mooie jurk! Hij is nog in ontwikkeling dus de maatvoering is nog niet helemaal uitgekristalliseerd. De jurk zal kunnen gaan van maat 36 t/m 42. Zowel Caroline als ikzelf kwamen heel goed weg met deze dress!

Ik zeg YES to this dress😍

Links:

Lynnboots by Cwears: https://cwears.nl/?s=Lynn

Beenwarmers/armwarmers etc.: https://cwears.nl/product-category/accessoires/

Verkooplocaties Clumpy’s: http://clumpys.com/winkels/

2 reacties

 1. Wat zijn het gave klomp laarzen hè van Clumpy’s. Ik zag deze al in het echt toen je vrijdag op bezoek was🤩.
  Zo gaaf ook die kleur en het model is gewoon een heerlijk comfortabel model💃👢.
  Ik heb nu één paar Lynn Clumpy’s in de kleur Colvert en die passen bij heel veel outfits.
  Ik zou ze zelf nog graag in een roze versie willen, omdat die kleur ook overal bij past.
  Toch maar eens met Caroline van Cwears/Clumpy’s contact opnemen of ze die kleur in productie wil nemen.
  Ik draag ze zelfs nog vaker als mijn cowboylaarzen. Zo fijn en comfortabel vind ik ze. Geniet heerlijk van je prachtige laarzen lieverd💃👢😃😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.