Fashionable naar de verbouwing toe…

Ken je dat? Zodra je je spullen van de zolder haalt, komt er zuurstof bij en zet het uit. Echt waar!!! Mijn hemel wat een zut hebben wij als gezin toch weer bij elkaar verzameld…🤔

Deze maand gaat onze zolder in de verbouwing: eerst wordt ie volledig gestript van muren, vliering en vloeren. Daarna komen er twee grote cabrio ramen van Velux (klik voor link) en wordt er weer 1 (ipv 2) kamer terug gebouwd.

Zaterdag gaat de sloop beginnen. Dat gaat zeker niet in jurkjes gebeuren🤣. En alleen voor deze klus staan mijn pubers plots wel vrijwillig klaar om te helpen… Groot voordeel van het opgeven van een kamer vol boekenkasten: 2 kasten staan er nu in de huiskamer en eentje is mijn ‘schoenenrek’ geworden!!!

Jammer dat ’s nachts het licht uit moet… (wat een plaatje)

Terwijl wij de jaarwisseling vuurwerkvrij uitzaten in onze camper op de mooiste plekjes in Noord Frankrijk, bestelde ik het voor mij meest onwaarschijnlijke jurkje van Tante Betsy in de ‘supersale’: de Dress Lala Kitschy Deer Black. Tot mijn bezoek aan Seventy One in Hasselt (zie mijn blog), hield ik vol dat ik geen Bambi’s ging dragen… Tja….

Deze variant had ik bij de start van het seizoen met jurkenzusje Jacinta in een ander model al gepast in Zwolle en ai… ik vond hem stiekem best geinig (maar ja, Bambi bla bla bla…😏). Hier bleef ik nog standvastig.

De Lala is het nieuwste model van Tante Betsy. Manlief vond hem erg mooi en wel lekker sexy🥰. “Mooi ook, die lijntjes bij de schouder”, zei hij. Ja, zo langzamerhand wordt hij een echter (her)kenner! De mouwen hebben een klein boordje, dus poffen leuk en de jurk is gemaakt van biokatoen! Kortom, zo’n jurkje is een blijvertje, toch?!

Tante Betsy heeft op dit moment de laatste sale (klik hier de link): alles is nu met 40% of 50% afgeprijsd en er is best nog een goed aanbod! Ik heb nog 2 andere jurkjes besteld dus ik heb mijn slag wel geslagen😇.

In de komende blogs show ik een ander sale jurkje van Tante Betsy + de volgende fase van de verbouwing🔨🔧🏗🥽🦺👷🏼.

10 reacties

  1. Een superidee voor m’n boekenkasten! Zodra ik de rest overtuigd heb ga ik ook een deel ontboeken- eenmaal gelezen staan ze toch maar te staan! Wat een leuk woord trouwens “zut”; is dat zoiets als “zooi”?

    Jurk staat je geweldig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Whahaha lekker ding, ja het kon ook niet anders. Deze bambi jurk moest er gewoon komen hè. Ze stond je geweldig in Hasselt en ik zie dat je haar al eens eerder hebt gepast ;). Het helpt dan wel enorm als er dan ook nog eens extra sale komt, dat maakt een beslissing maken tot aankoop makkelijker.
    Geniet er heerlijk van en heel veel succes met de verbouwing. En wow die schoenenkast/laarzen kast is wel heel leuk. Wil ik ook wel hebben want mijn laarzen staan zowat door het hele huis whahaha. Dikke knuffels van Susan

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.