Fashion-sale tijdens de verbouwing…

Dit weekend stond in het teken van het grote slopen. En dat hebben we geweten😃. De zolder hebben wij bij onze komst in dit huis 16 jaar geleden laten opsplitsen in twee slaapkamers zodat alle 4 de zoons een eigen kamer kregen. Met twee jongens al het huis uit en de derde na de zomer, wordt het tijd om de jongste, thuis-studerende zoon een eigen, grote kamer te gunnen.

Uiteraard mocht hij zaterdag de eerste gaten in de muren rammen en dat deed hij fantastisch! Andere zoon wilde na de pauze ook wel een muurtje rammen. Helaas had hij bij het puinbrokken sjouwen plots weer andere dringende zaken hahaha! Toch wel een nadeel van het verbouwen van een zolder: alles moet twee trappen af gesjouwd worden. Van het slopen werd je niet echt moe maar man-o-man… dat tillen van twee trappen af…

De avond brachten wij als twee gammele bejaarden door op de bank, die we alleen verlieten onder luid gesteun en gekreun🤣. De volgende dag hebben we de laminaatvloer er gauw uitgehaald en de lelijke oude schotten weg gesloopt. Na het aanvegen bleef een heerlijke lichte zolder over, waar mijn jurkjes nu mooi mogen drogen.

En door al die ruimte en dat licht is de zolder mooi een tijdelijke fotostudio want jazeker: nieuw jurkje nummer 3 uit de sale moet worden geshowed! De Tante Betsy Button Down Winterpeaks Green (klik voor link). Een print die mij gelijk bij de eerste presentatie al aansprak.

Toch kocht ik hem pas in de sale. Deze zomer wilde ik vooral investeren in mooie schoenen. Mooie nieuwe Clumpy’s (klik) en Megamoks (klik)! Die zijn kostbaar dus was het hopen en wachten op de sale en dat pakte goed uit. 

Dit jurkje valt groter uit, dat is in meerdere blogs en posts op facebook al beschreven. Toch koos ik mijn eigen maat. Ik heb hier twee redenen voor: er zit 3 cm lengteverschil tussen L en XL. Dat is voor mij het verschil van op, of net boven de knie. Bij dit model vind ik voor mijzelf ‘op de knie’ de verhouding mooier vallen. Tweede reden is dat ik qua taille net tussen de twee maten zit: L zou net (te) aansluitend zitten. XL is wat te wijd maar wel comfy. Door de ceintuur net ff anders te knopen valt ie toch mooi! 

Jammer dat Tante Betsy niet bij alle maten de OTO, taille en lengte doorgeeft. Gelukkig zijn er wel weer andere sites die dit wel doen. Hierdoor kan je, bij online aankopen, toch redelijk goed inschatten of een jurk wel of niet past. Ik denk dat je als grote webwinkel dit eigenlijk wel zou moeten doen: je voorkomt hiermee vele retouren. 

De print is wel aanwezig maar niet druk. Ook is de groene kleur mijn favoriet: een beetje olive is het. Erg fijn. De jurk is gemaakt van biokatoen. Toch weer een iets meer verantwoorde keuze. En deze winterpeaks matcht met al mijn Blutsgeschwister leggings!!! Hoe cool is dat🥰.  

Tante Betsy heeft deze jurkjes in 3 kleuren verkrijgbaar in de sale: van € 89,95 voor € 54,95. Ze zijn nog verkrijgbaar in de maten S t/m XL. Het gele jurkje is in de maat M al wel uitverkocht.

8 reacties

 1. Wat leuk om mee te kijken! Wij hebben ook ooit 1 slaapkamer op zolder gemaakt voor 1 van de zonen. Nu mijn domein…heb er een knutsel-atelier..maar als ik dit zie..😍
  En wat je jurkjes/rokjes betreft. Jij bent mijn ideale model…wat jou past..past mij. Best fijn..zo’n jurkenzusje! 😜
  Voor nu ff een koopstop..na clumpy’s en twee jurkjes, 1 rokje en 3 KL shirtjes..😬
  Maar deze is ook een plaatje! Wie weet..bij een volgende fandag..😇
  Veel sterkte de aankomende dagen met de spierpijn…😱
  Karin x

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.