Tropical Vibes Only with Lalamour…

Wat is het toch heerlijk dat de zomercollecties binnen rollen! Vorige week kwam Lalamour ook met hun prachtige zomercollectie en ik moet me sterk vergissen of Margit Pronk (de vrouw achter dit label) heeft zich enorm laten inspireren door de twee prachtige zomers die we gehad hebben! Deze collectie sprankelt en is ‘steamy hot’!!!

Ook dit seizoen mocht ik van de eigenaren van http://www.amsterdamselection.com, Myrthe en Mick, vooraf een kijkje nemen in de fijne selectie van de collectie die zij ingekocht hebben voor hun webshop. Hierdoor kon ik alvast kiezen waarover ik wilde gaan bloggen.

Maar dat viel om de drommel niet mee zeg😲. Wat was alles toch mooi en wat was er veel keus!! Ik besloot uiteindelijk een dwarsdoorsnede van de collectie te maken om jullie deze komende weken veel en vaak blij te maken met al dit moois, inclusief informatie over materiaal, pasvorm etc etc.

Als eerste laat ik jullie een bloedmooie jurkje zien met leuke crossovers uit andere collecties: de ‘Lalamour Roses Wrapdress Black’. Wat een geweldige print!! Als je goed kijkt zie je dat ook hier de pareltjes van de afgelopen 2 collecties weer terugkomen in de print. Maar werkelijk: die schitterende bloemenpracht eist bijna alle aandacht op.

Door te kiezen voor een hoge kwaliteit viscose kan Lalamour de scherpste prints maken in de helderste kleuren. De kwaliteit en dikte van de stof is stevig genoeg om ‘oneffenheden’ te verbloemen en om onze vormen en rondingen te accentueren. Viscose wordt, net als katoen, gemaakt van natuurlijke vezels waardoor de stof goed ademend en absorberend is. 

Het model is een heerlijke overslag met een dubbel voorpand. Er zijn strategische plooitjes gemaakt in de taille. De V-hals is vrouwelijk maar bescheiden. Een hemdje eronder is dus niet nodig. De mouwtjes zijn 3/4 en sluiten mooi aan. De lengte is bij mij net over de knie. Ik ben 1.74 lang.

Ik heb zelf de maten opgemeten: Dit doe ik altijd met het jurkje plat liggend op tafel. Een overslag maakt het opmeten van een OTO altijd wat lastig dus kan er een kleine afwijking zijn. Deze maten horen bij de XL:

OTO: 50 | Taille: 46 | Lengte: 109

Lalamour heeft ook een eigen maattabel:

De schoenen die ik koos bij deze shoot zijn uiteraard de prachtige welbekende La Pintura Boots die ik vorig jaar kocht bij Amsterdam Selection (nog steeds verkrijgbaar, klik hier). De paarse snoepjes zijn van de Art Shoes Company. Het model Tate is nog verkrijgbaar bij de webshop van Art Shoes Company, klik hier.

Deze jurk verkoopt Amsterdam Selection in 2 varianten: zwart en turquoise. Beiden zijn even mooi! Als je de productfoto van de blauwe jurk bekijkt, zie je dat de rozenprint niet altijd op dezelfde plek hoeft te zitten. Houd daar dus wel even rekening mee.

De prijs van deze beauty is € 87.50. Verzendkosten zijn bij bestellingen boven de € 50,00 gratis.

Ik heb dit jurkje voor blog-doeleinden gekregen van Amsterdam Selection.

25 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.