Het wordt een mooie zomer met Lalamour…

Wat veel heerlijke reacties kregen wij op mijn vorige blog (gemist? Klik hier)!!! Er is nog zoveel meer moois😍. Ik deze blog laat ik jullie de volgende 3 items zien die ik mocht showen voor Amsterdam Selection.

Lalamour Tropical Broek  Groen/Turquoise

Een heerlijke zomerbroek met print. De bloemen zijn prachtige tropische hibiscussen wat me doet denken aan kleurrijk Indonesië, waar ik al twee keer ben geweest….

De broek heeft een loose fit. Door de kleinere maat (L) zit de brede boord net iets strakker zonder dat ie knelt. Mijn bootie komt er ook net iets mooier van uit.

Doordat de pijpen aansluitend zijn en dus mooi op de enkels blijven hangen, kan je deze broek prima dragen met zowel hakjes als slippers. De zoom sleept niet over de grond. Ik hoorde ook dat deze pants uitstekend geschikt zijn voor je yoga-oefeningen!

Lalamour gebruikt ook in deze collectie hoogwaardige kwaliteit viscose. Een heerlijke stof die heel mooi valt en luchtig draagt (want natuurlijke vezels). En heel fijn: de broek heeft strategisch geplaatste, platte plooien en 2 steekzakken. 

De door mij gemeten afmetingen zijn: Taille: 41 cm, en de Lengte: 80 cm (binnenbeenlengte) bij maat L

Amsterdam Selection verkoopt de broeken in 2 tropische prints en 3 lotusprints. De lotusprints zijn gemaakt van katoen (klik link). De prijs van de pants zijn € 69,95. 

Lalamour Loose shirt Turquoise

Dit mooie effen basisshirt is gemaakt van het dikkere viscose. Ze kleden supergaaf af doordat ze van onderen rond oplopen richting taille en dus zijn ze op strategische plekken iets langer (Buik & Billen). 

Ze staan te gek op op de Lalamour broek, op je jeans en op de Lalamour skirts. De hals is wat wijder wat voor de zomer perfect is.

De maten van het shirt in XL zijn: Oto: 53 / Taille:55 / Lengte: 61.

Amsterdam Selection verkoopt de shirts in 4 effen kleuren, de twee tropical prints en in de lotusprint groen en bordeaux (klik link). De Lotus print is ook weer in katoen i.p.v. viscose. De effen shirts kosten € 39,95, shirts met print kosten € 44,95

Lalamour Bloom A-line Skirt Turquoise

Als laatste schijn ik mijn lichtje op het prachtige rokje van Lalamour. Wat een cutie! De zwarte Bloom skirt was op dag 1 alweer uitverkocht in mijn maat (maar gelukkig alweer aangevuld).

De A-line skirt is een perfect model. De rok heeft een brede pas wat weer optisch slank maakt. Hoera! Onderaan loopt de rok iets wijder en zwierig uit zonder breed te worden. Ultra vrouwelijk dus.

De maten van het rokje in XL zijn: Taille: 44 / Lengte: 60. Voor vergelijk: mijn eigen lengte is 1.74 m.

Ook de skirts van Lalamour zijn gemaakt van het vertrouwde stevigere viscose. Dat valt ook echt schitterend. De print is subliem: de bloemetjes lijken 3D doordat Margit werkt met schaduwen en een optisch glimmertje op de bloemblaadjes. 

Ik heb het rokje gecombineerd met het turquoise shirt en met het nieuwe rode Lalamour vestje. Dit is gelijk een sneakpeek voor mijn volgende blog: die komt over een paar daagjes… Ik verklap verder nog niet welke beauty’s ik daar nog meer laat zien hoor. En ook die zijn weer mjammie!!!

De rok is verkrijgbaar bij Amsterdam Selection (klink link) in twee kleuren: zwart en turquoise en kosten € 49,95

Amsterdam Selection stuurt mij deze kleding voor mijn blog. Het basisshirt Turquoise heb ik mogen houden.

De schoenen die ik in deze blog draag zijn Clumpy’s (gouden klompjes en de rode klomplaarzen), Lotta’s Sweden (rode klompjes), La Pintura (taupe boots), New Balance (pink sneakers) en Dr. Martens (Vonda’s zwart)

10 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.