De fotofabriek…

Nu onze bedrijven stil staan, kom ik eindelijk eens toe aan die klussen die ik almaar vooruit schoof. Zoals de vakantiefoto’s in een mooi digitaal opgemaakt fotoboek zetten. De selectie van onze vakantiefoto’s vind ik al een enorme klus: je moet keuzes maken en alles van 2 camera’s bundelen in 1 overzichtelijk chronologisch verhaal… best wel veel werk.

Dan is het natuurlijk fijn om een website te hebben dat een heel helder en overzichtelijk softwarepakket heeft om precies dat fotoboek te maken wat jij in gedachten hebt, sterker nog: mooier dan jij in gedachten kan hebben. Dan blijven dit soort klussen nog een beetje dragelijk toch?

De website van de Fotofabriek is zo’n site dat, wat mij betreft, voldoet aan al mijn eisen: prima eenvoudig te begrijpen software, veel creatieve mogelijkheden en keuzes en niet onbelangrijk: een online klantenservice die je kan aanroepen als je ergens vastloopt. Via deze link (klik hier) kom je op de pagina die je stap voor stap helpt met het maken van een geweldig fotoboek. Je kan echt direct aan de slag. Peggy: het boek van Indonesië komt er nu toch echt aan hoor!!!

Wat ik ook leuk vond was de mogelijkheid om je favoriete foto’s af te laten drukken als polaroid foto’s (klik hier). Ik heb er een aantal setjes van laten maken. Hoe gaaf is het om die mooie retroprints te maken en deze bijvoorbeeld te sturen naar je familie/vrienden. Of om fijne herinneringen juist nu om je heen te verzamelen om de hoop op mooie tijden niet te verliezen. 

Want wat is het toch jammer dat wij niet zelf meer op visite kunnen naar onze ouders, de opa’s en oma’s van onze kinderen… Juist nu is daar wel tijd voor maar ja, ik wil mijn ouders nu niet per ongeluk besmetten. Dus zoeken we andere manieren om contact te houden. En ja, bellen, skypen en face-timen lukt wel maar toch… 

Ik zag bij de fotofabriek leuke ideetjes om een fijn blijvend cadeau te laten maken: je mooiste foto van je gezin, afgedrukt op canvas (klik hier)! Leuk voor jezelf natuurlijk maar toch zeker ook fantastisch voor die lieverds die jou en je gezin voorlopig even niet kunnen zien… zijn we toch een beetje dichter bij elkaar.

De fotofabriek heeft zelf blogs op hun site staan met inspiratie voor het maken van mooie wanddecoraties (en foto-albums). Zelfs een kindertekening kan afgedrukt worden op canvas!! 

Op dit moment heeft de fotofabriek een te gekke kortingsactie lopen op zowel de fotoboeken als ook de wanddecoraties! Dat is toch wel even de moeite waard.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.