Wat doet een ondernemer in zijn gesloten bedrijf?

Op dinsdag hoorden we van onze minister president dat we allemaal nog zeker tot 28 april vast blijven zitten in de ‘intelligent lockdown’. Ook onze bedrijven blijven dus langer gesloten. Pittig maar begrijpelijk, toch?!

Na een stressvol weekend waarin bleek dat onze bedrijven buiten de noodregeling zouden vallen (iets met een administratief gemeen addertje). konden we maandag konden we ietsje opgeluchter ademhalen. De overheid zou nogmaals kritisch gaan kijken naar zijn eigen regeltjes en later deze week is de SBI code voor klimcentra toe gevoegd aan de lijst. Helaas nog niet voor onze tentenverhuurbedrijf. Hopelijk komt de eerste noodsteun over enkele weken eindelijk los… 

Bij de pakken neerzitten is niet onze mentaliteit dus hebben we de kluskleren aangetrokken en zijn we weer hard aan de slag gegaan in het klimcentrum. 

Doel: zodra de deuren weer open mogen en onze trouwe klimmers weer bij ons kunnen komen sporten, staat er een new & improved Yosemite klaar om iedereen met open armen te ontvangen!

Onze bar en balie worden flink onder handen genomen, net als de entree. Nu we toch geen klimmers hebben kunnen dit soort meerdaagse klussen eindelijk gedaan worden. Wel low budget want echt, onze financiële buffers zijn nu best klein.

Onze klimroutes zijn in de eerste week nog fanatiek onder handen genomen door onze routebouwers. Helaas moesten wij hun daarna, door de verscherpte lockdown regels, vragen te stoppen. Gelukkig waren de nieuwe routes zo goed als klaar.

De komende weken gaan we hard doorwerken. Tussendoor doet zoon 3 zijn uiterste best zijn laatste 3 schoolexamens te halen, werken zoon 2 en 4 hard door aan hun studie en probeert zoon 1 zijn VMBO leerlingen door deze moeilijke tijden te loodsen terwijl schoondochter haar uiterste best doet alles op het AOC in goede banen te laten lopen.

Ik ga weer leuke jurkjes laten zien komende blogs. Al onze favoriete kledinglabels en winkels zijn hard bezig hun koppie boven water te houden. Daar probeer ik een klein steentje aan bij te dragen. Daarnaast blijft het leuk om lekker te genieten van mooie jurkjes, vrolijke kleding en blije koppies, toch?! Ik ben maar wat blij dat deze leuke jurkjesblogs er zijn en dat er op Facebook zulke leuke vrouwengroepen zijn waar we elkaars mooie outfits kunnen bewonderen en soms wat meer lief en leed kunnen delen.

4 reacties

  1. Wow, dat is volgens mij de juiste mentaliteit, bezig blijven. Zolang het kan😉.
    Gaat er vast mooi uitzien, veel succes nog met klussen.

    En heel fijn om af en toe even afleiding te zoeken in de FB groepen. Ik zie uit naar de volgende blog met alle mooie jurkjes 😘.
    Liefs Rebecca van Barneveld

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.