Een zomerse Passessie van Tantilly jurkjes in april!

Nu in het corona tijdperk veel van onze favoriete kledingwinkels gesloten zijn, of alleen op afspraak geopend… springen de onderneemster creatief in op de situatie met leuke manieren om voor ons toch een geslaagde shopsessie te creëren. 

Veel winkels hebben een webshop gebouwd, of een kleine bestaande webshop uitgebouwd. Mijn favoriete winkel in Deventer, Tantilly, heeft haar webshop👉KLIK👈 enorm verbeterd! Mooiere layout, fijnere indeling en vooral… heeeeel veeeel sneller🙌🏼😃

En ook Tantilly heeft nu live passessies op haar facebookpagina! Afgelopen zaterdag mocht ik ook meedoen. Ik vond het spannend maar onwijs leuk om te doen zeg! Wil je ze terugkijken?! Klik maar op deze link: 👉KLIK👈 en 👉KLIK👈.

Ik ging aan het eind van die dag naar huis met een tas vol toffe jurkjes voor een eigen passessie met foto’s en een uitgebreide beschrijving. Lees en kijk maar lekker mee😘

Sofia Spring trumpet Dress Bright Red Surprise – L (€ 69,99)

Deze heerlijke zomerdress is na het succes van vorig jaar, terug gekomen in 3 prachtige zomerstoffen 👉KLIK👈. Ik koos voor de rode stof! Alle jurkjes die ik laat zien zijn gemaakt van dezelfde tricotmix: 65% katoen, 30% polyester en 5% elastan. Het is een luchtig gebreide(?) stof, niet te dik maar zeker niet te dun en heerlijk zwierig. 

De print is mooi helder van kleur. Prachtige bloemen, sierlijke krullen en schaduwen die diepte suggereren. De jurk is een beetje een prinsessenlijn: onder de buste waaiert de jurk uit zodat je niet bang hoeft te zijn dat wellicht je buikje teveel toont. Je kan de jurk opleuken met zo’n mooie Tantillybloem🌸. Die strik je dan onder de buste.

De mouwen zijn heel sierlijk en lekker wijd.  Ze komen tot op de elleboog. Prima voor kantoor, kerk of bruiloft. Of gewoon lekker rondom huis want daar zitten we op dit moment het meest uiteraard🥰

De jurkjes heb ik opgemeten, plat op tafel. De OTO is 48 cm, de taille is 48 cm en de lengte is 103 cm. Ik draag hier maat L.

Zoë Spring Dress Pink Rose Field – L (€ 64,99)

Tantilly’s Karin had van dit leuke jurkje voor de zekerheid 2 maten ingepakt. Het jurkje valt iets kleiner uit dan we gewend zijn van Tantilly maar toch stond de L mij het mooist. Hij zat mooi aangesloten en slank❤️

De Zoë dress is een heerlijk lief jurkje met een faux overslag. Daar houd ik van: wel de fun van de overslag maar geen openvallende rok op de fiets of bij een windvlaag. De overslag valt een beetje speels schuin.

In de taille zit een heel mooi rimpelstukje. Hierdoor krijg je prachtige strategische plooitjes over de buik. Dat is heel fijn😁. Het jurkje heeft kittige korte mouwtjes en het rokgedeelte valt bij mij net boven de knie. Ik ben 1.74 m.

Ik wilde graag het zwarte printje laten zien. Mooi diep zwart, felle bloemen en diep groene bladblaadjes. De Zoë dress is verkrijgbaar in 4 kleuren 👉KLIK👈. 

De plat opgemeten dress heeft een OTO van 51 cm, een taille van 43 cm en een lengte van 100 cm.

Flamengo Wrap Dress short sleeves Camel Spring Feeling – L (€ 64,99)

Een brutaal, lekker eigenwijs en een tikje sexy jurkje, zo mag ik deze leukerd toch wel omschrijven. Een wikkeljurkje dat korter is dan je gewend bent van Tantilly. Helemaal te gek voor de wat kortere dames of voor ladies die niet bang zijn een stukje been te laten zien. Maar dat zal voor veel meiden in de zomer geen probleem zijn, toch?!

Wederom dezelfde stofmix als de vorige twee jurkjes. Dus ook dit jurkje is perfect voor de warme zomerdag. Deze print is vol bloemen en vlinders. Ik dacht eerst dat de print ‘caramel’ heette maar bij nakijken bleek het ‘camel’ te zijn. Dat slaat uiteraard op de kleur van de achtergrond, en als je het bekijkt, kloppen beide namen wel. Het jurkje is in 5 varianten te koop op de website van Tantilly 👉KLIK👈.

Deze wikkeljurk heeft een fleurige roezel langs de voorpanden en een dun koordje van dezelfde stof als striklint. De mouwtjes zijn kort en aansluitend. De jurk valt mooi op maat. Lopend en zittend valt ie niet meteen open maar je zou er een spiekbroekje onder kunnen dragen voor de zekerheid.

Ook deze dress heb ik plat gemeten maar dat is met een wikkeljurk altijd lastig. Met wikkeljurkjes heb je nou eenmaal wat speling. De OTO in maat L is  50 cm, de taille is 43 cm en de lengte is 88 cm (hiervoor heb ik het rugpand genomen, de voorpanden lopen in het midden namelijk iets omhoog). 

Zoals je ziet, draag ik op de foto’s die fantastische chakra necklace en een über coole lederen armband. Beiden zijn ook te koop bij Tantilly: voor de ketting 👉KLIK👈 (let op dat je de juiste kleur selecteert!); stuur voor de armband even een berichtje naar de webshop, die staan alleen in de winkel en kosten € 12,99. De gekleurde lederen armbanden zijn vanaf € 5,99 verkrijgbaar via een berichtje.

Deze twee sieraden kreeg ik voor mijn blog❤️

12 reacties

  1. Prachtige foto’s weer! Ik had kort geleden in eerste instantie ook een Flamingodress besteld – de zwarte – maar die viel hij mij jammer genoeg net op m’n kniebraces, waardoor het jurkje bij elke stap hinderlijk open viel. Ik heb hem geruild voor dezelfde Zoë die jij hier laat zien. Ik ben helemaal weg van die prachtige, contrasterende kleuren en het is zó’n fijn stofje! Ik ben dus helemaal gelukkig met de ruil.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.