Doe je rokje eens anders🤩

Zoals jullie wel hebben gemerkt, draag ik niet vaak een rokje. Jurkjes zijn makkelijker en lekker snel gecombineerd. En, niet onbelangrijk, in mijn hoofd zit het idee dat jurkjes mij beter staan dan rokjes. Toch vond ik ze heel leuk en bij warme zomerdagen draagt een rokje lekkerder dan een jurk. Ik heb er dus zeker wel een paar🥰.

Afgelopen week won ik een rokje op de PIF groep van She Wears Retro; een hele gezellige facebook-groep waar het beheer startte met het Pay It Forward (PIF) systeem. Het idee is dat je iets moois weggeeft en dat je ook kan meeloten op iets anders moois. Hartstikke leuk, erg gezellig en zo succesvol dat er een eigen, aparte pagina is ontstaan (de PIF SWR). Er zijn natuurlijk wel wat regels nodig en je moet zeker op de SWR groep zelf, actief zijn en blijven.

Het rokje is een prachtige Tante Betsy Skirt uit de zomercollectie van 2019. Het duurde best wel even voor ik de print kon waarderen maar nu vind ik hem te gek! Deze print is niet meer verkrijgbaar, of je vindt hem nog ergens in een sale maar dit model komt wel elk jaar weer terug. Ik draag hem in XL. Lekker frisse kleurtjes en veel combi mogelijkheden. In deze blog zie je hoe je met 3 verschillende shirts, heel eenvoudig 3 looks kunt maken:

Allereerst combineer ik het rokje met een simpel maar zeer mooi zwart shirtje van Tante Betsy (collectie 2018). Door het shirt in de rok te dragen creëer je optisch meer taille. Ik koos de groene Clumpy’s, model Emma, erbij. Beide Clumpy’s staan in deze blog 👉KLIK HIER👈. Ik vind deze set stoer en vrouwelijk 💪

De tweede look is zakelijk en comfortabel. Door het fijne ‘loose fit’ shirt van Lalamour erop te dragen, wordt deze set fijn comfortabel. Het shirt komt uit deze zomercollectie en heb ik ook laten zien in mijn blog voor Amsterdam Selection 👉KLIK HIER👈. Het frisse blauw matcht goed met het blauwe wiebertje in de print van de rok. Dit keer koos ik voor de gouden Clumpy’s sandaaltjes, model Eva (helaas niet meer in goud verkrijgbaar). Zakelijk hoeft per slot van rekening niet saai te zijn, toch?!😁

De laatste combinatie is speels en ondeugend🥰. Het shirt is van Halsoverkop en is nog verkrijgbaar in de outlet!!! Wederom draag ik het shirt in de rok, maar eroverheen staat ook leuk. Doordat de set sportief oogt en voelt, is de superstars sneaker van Adidas perfect!

En zoals bij elke shoot, draag ik met zorg gekozen accessoires. Meestal zie je die niet zo goed maar ik wil ze jullie graag even laten zien. De beide ringen zijn van Gem Kingdom, de zwarte armband, de kleine armband met blauwe kraaltjes en de schelpjes enkelband zijn van Tantilly. De groene bloem van leer is van Urban Hippies en de prachtige glazen hanger is gemaakt door Maria Louise Wessels (ook te zien in mijn blog 👉KLIK HIER👈. De zilveren Best to Buddha armband kocht ik op Bali net als de zilveren Boeddha hanger, de zilveren armband met de steentjes van Revelery won ik via een facebookactie van dit merk.

Hieronder staan de links naar de websites van de genoemde labels & webshops:

10 reacties

  1. Ik heb hetzelfde met rokjes. Daarvoor moet ik in een bepaalde mood (of shape 😉) zijn. Jurkjes zijn net wat makkelijker. Maar je maakt leuke combi’s en brengt mij weer op nieuwe ideeën 👌🏻💙❤️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.