That’s Amore … Dress Napels💕

🎶(In Napoli where love is king…

When boy meets girl… here’s what they say)🎵

🎶 When the moon hits your eye like a big pizza pie

That’s amore🎵

When the world seems to shine like you’ve had to much wine🎶

🎵 That’s amore

That’s Amore – Dean Martin

De Napels Dress van Lien & Giel. Hij viel mij op bij de presentatie van de nieuwe collectie op hun website. Wat was t ie anders dan anders:

  • Frivool met zijn rushes.
  • Sierlijk met zijn mooie snit
  • Spannend met zijn wijde hals

Maar ik durfde het niet aan: Dit model was niet voor mij gemaakt, maar voor mooie lange en slanke vrouwen. Niet voor maatje XL. En omdat ik mijn taille als sterkste punt wil benadrukken (om zo de buik te ‘verbloemen’) is het rechte lijfje voor mij niet geschikt… Dacht ik😁

En toch en toch… op de facebook postte Lien & Giel een paar prachtige foto’s van de hoogzwangere Evelien in de Napels Dress… Wat was ze mooi!❤️ En mènnnn wat stond die Napels haar schitterend!!! Zou hij dan toch ook…?

Tijdens mijn bezoek aan de Lien & Giel shop in Haarlem trok Eline als eerste de Napels Dress uit het rek. Nou houd ik van verrassingen dus ging hij mee achter het pasgordijn. En daar stond ik, in de jurk die me niet los liet. Een beetje sputterent nog. Eline knipte een lint en toen ze die om had gestrikt was ik om!!! Ik was flieft🥰. Head over heels.

Door de ongelofelijke keus en met zoveel moois om mij heen besloot ik de Napels toch niet mee te nemen. “Geen first love”…, “jady jady jah” & “blablablah…” 😏. Om nog geen week later de dress alsnog te bestellen hahaha🤣. 

Dit model dress ontwierp Eline speciaal voor de lome hete zomers. Wanneer elk laagje stof te veel is. Als alles aan je lijf plakt. Dan is de Napels Dress een fantastisch kledingstuk!

Door de loose fit blijft ie lekker luchtig en plakt ie niet. Door de elastische wijde hals kan je hem als boothals, off shoulder en zelfs (in je achtertuin) strapless dragen!! Met een snelle beweging is t ie zo weer degelijk. Ook heel fijn op reis als je een kerk of tempel wilt bezichtigen. 

En, heb je ‘s avonds een feestje? Nou dan sla je met de Napels Dress de plank nooit mis: Cool op een dance-party; sjiek bij een posh get-together; vrolijk op een familieverjaardagsfeestje en je beste vriendin na een heerlijk diner (buikje blijft onzichtbaar😁).

Eigenlijk is deze jurk een musthave voor iedere vrouw! En hij is nog verkrijgbaar in de 4 Lien & Giel stores en in de webshop. Maar ook veel verkooppunten hebben dit dotje ingekocht dus kijk vooral even goed naar hun sites! 

Ik heb de jurk plat opgemeten in maat XL (mijn vaste maat bij L&G). De OTO is 60 cm. De taille is 57 cm. De lengte is 100 cm. Met mijn lengte (1,74m) komt de jurk tot op de knie. De stof is als vertrouwd: mooie kwaliteit biokatoen. De print is prachtig diep kleurrijk en met schitterende kolibri’s en levendige bloemen.

De Napels Dress komt in twee kleuren/prints. Ik heb de Birds Black gekozen en nog zomerser is de Peony Coral. De jurk kost € 99,95. De maat-range gaat van XS t/m XXL.

Handige links:

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.