HET zomervest van Tante Betsy…

They give us those nice bright colors

They give us the greens of summers

Makes you think all the world’s a sunny day, oh yeah

(Simon & Garfunkel / Kodachrome)

Klinkt tegenstrijdig vind je niet? Een zomervest… En toch is dit precies het type kledingstuk waar ik heel blij van word. Heerlijk te dragen op de frisse zomerdag of na een lange zwoele dag, in de afgekoelde avondlucht.

Dit jaar heeft Tante er voor het eerst een echt zomervest in haar zomercollectie. Ik schreef er al kort over in mijn vorige blog over Tante Betsy 👉(KLIK)👈. Maar ik merk dat dit toffe kledingstuk niet echt ontdekt wordt door de liefhebsters van de zomerjurkjes. Daarom wil ik nogmaals laten zien hoe mooi dit vest is!

Ik koos destijds voor de zwarte variant. De Cardigan Lolly Long is te koop in 5 kleuren: zwart, wit, rood, blauw en groen 👉(KLIK)👈. En nu in de sale kosten ze nog maar €49,95😀. Ik kies vestjes meestal een maatje kleiner dan normaal omdat ik dat iets slanker vind vallen. 

De vesten zijn gemaakt van een heerlijk dun 100% biokatoen. Het vest is gemaakt in een open patroon (ajour meen ik), zodat het vest sierlijk is, niet te massief valt en je jouw mooie jurkje toch nog kan laten zien. De armen hebben een ander patroon. De randen zijn geschubt en er zit een striklint op borsthoogte. 

Ik draag het vest absoluut vaak. Favoriet is de combinatie met de mooie Carmen jumpsuit en de Poppy Retro Dress. Maar ook de Lila Savon Dress schitteren onder het vest. Dat de Lolly Long ook te gek staat op long dresses, jeans en pants laten de foto’s in deze blog zien.

Het verrast mij hoe weinig ik deze beauty voorbij zie komen in de facebookgroepen. Wellicht dat onbekend, onbemind maakt? Daarom wilde ik jullie toch nog een keertje één van mijn favoriete Tante Betsy items van deze zomer laten zien🥰. In mijn ogen een echte aanvulling op je garderobe. En zeg nou zelf: voor een heel lief prijsje nu in de sale🤑

Links:

8 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.