Picture Perfect: Loki’s hoekje wordt nog mooier

Onze hond is degene met de meeste benen in ons huishouden, het meeste haar en de hardste stem. En als ik er zo over nadenk… ook met de meeste rotzooi en stinky-stank… Toch bijzonder dat je zo veel van zo’n mormel kan houden. Feitelijk sporen wij dus helemaal niet hihihi.

Loki is een mix Flatcoated Retriever en Labrador. Ze is zwart en glanzend. Een uitdaging om mooi op een foto te krijgen. Dankzij een online cursusje leerde ik haar mooi op de foto te krijgen en het resultaat vond ik zo mooi: dat verdiende een mooi plekje aan de wand.

Via de online fotoservice ‘Studentendrukwerk’ 👉(KLIK)👈, vond ik een mooie uitvoering welke ik kon laten maken. Wanddecoraties komen in alle vormen en maten. Deze online fotoservice website bieden van alles aan: banners, posters, aluminium, plexiglas en zelfs tegeltjes!! Onwijs leuk om daar eens tussen te neuzen. Voor Loki haar foto koos ik voor geborsteld aluminium, zonder lijst maar met afstandhouders zodat je een beetje stoer industriële look creëert.

De foto zette ik om in zwart/wit. Omdat wit niet gedrukt wordt bij dit procedé blijft het aluminium daar zichtbaar wat een extra mooi en stoer effect geeft. De foto krijgt een ereplaats boven haar bench. Deze is ook van aluminium dus past het perfect bij elkaar. 

Het maken van het ontwerp gaat best simpel. Ik ben zelf niet van de tekstjes etc dus heb ik dat achterwege gelaten, maar zelfs dat is dus mogelijk. De website is overzichtelijk en mocht je toch even niet weten hoe het moet; er zit een chatfunctie rechtsonder in het scherm die je onmiddellijk kan helpen. Kies de ‘online editor’ en je loopt zo door het opmaakproces heen.

Wil je nou zelf ook zoiets moois willen afdrukken? Dat kan: onder deze blog vind je de links naar de website van Studentendrukwerk en ook een rechtstreekse doorstap naar een “foto op aluminium”, of 👉(KLIK)👈. 

Ben je nog op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeautje voor familie/vrienden/ collega o.i.d., dan komt hier de tip van Flip: denk eens aan het bedrukken van een mok! Ook leuk als cadeautje voor jezelf natuurlijk: je eigen kantoormok met jouw lievelingsfoto erop😃. Zeker weten dat je lekker duurzaam van je koffie geniet terwijl tegelijkertijd iedereen weet dat het jouw mok is en dus er lekker vanaf blijft! Check de mogelijkheden maar eens: “mok bedrukken” 👉(KLIK)👈. 

Studentendrukwerk is veel meer dan een plek waar je als student jouw proefschrift, syllabus, scriptie etc etc kan laten drukken. Tuurlijk is dit zeker voor studenten een hele goede plek om naar toe te gaan want: fair pricing en ze zijn bij uitstek goed in het meedenken en het creëren van de beste formats voor jouw presentaties. En, naast alle gadgets, posters en decoratie, kan je uiteraard ook gewoon je (vakantie)fotoboek laten ontwikkelen. Zeg nou zelf: hangt de foto van Loki niet schitterend boven haar bench? Het is dat mevrouw geen schoenen draagt, anders zou ze er zeker naast gaan lopen hahaha.

Links:

De foto op aluminium voor deze blog heb ik ontvangen van Studentendrukwerk.nl .

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.