Ken je het label k’aschka al? Na 5 jaar kocht ik eindelijk mijn grote wens-item…

Het zal 2015 zijn geweest dat ik Kaschka Büket ontmoette op de flavourites Live beurs in Amsterdam. Een leuke vrouw die iedereen vol enthousiasme ontving in haar stand met schitterende sieraden van het label: k’aschka. Ik keek mijn ogen uit (de ekster in mij maakte dubbele salto’s) want wat een gave sieraden🤩. Geweldige armbanden, mooie kettingen en uiteraard…RINGEN!! Ik had natuurlijk mijn budget allang stukgeslagen bij de stand van Talulabelle maar de stoere en toch ook elegante stijl van deze k’aschka sieraden stal mijn hart! 

Uiteindelijk koos ik op de beurs een hele fijne silver plated ball-chain armband met een gele hanger. Dit bedel is HET beeldmerk van k’aschka. Met spijt liet ik een stoere brede zilveren ring met inlay achter. Hij was net te prijzig op dat moment. Ik zou even hard gaan sparen want die ring moest en zou er komen. 

Nou. Dat ‘even’ werd bijna 5 jaar🤗. Veel kwam tussendoor fietsen maar deze zomer vond ik dat ik deze beauty mijzelf cadeau mocht doen🎁. En toen er ook nog een fijne korting gegeven werd op de website, werd de ring besteld: de zilveren wisselring k’aschon

De gekleurde inlay is verwisselbaar en je mag er twee extra kleuren bij kiezen. De inlay’s zitten met een sterke magneet in de setting vast en met een bijgeleverd sleuteltje druk je hem er weer uit om te wisselen. Je kan kiezen uit wel 40 kleurtjes. Ook zijn er verschillende gravures in de steentjes. Ik koos voor geel (uiteraard), roze glossy, aqua glossy en zwart. 

Mijn geduld werd nog wel even getest want mijn maat bleek net uitverkocht te zijn. Een allerhartelijkste klantenservice hield mij tijdens het wachten supergoed op de hoogte, dacht mee en spotte (en corrigeerde) zelfs nog een foutje van mijzelf in mijn bestelling en dit weekend kwam het belletje: de ring is binnen en gaat op de post📮. 

En nu is hij er en wat is t ie gaaf!!!! Een perfecte passing, mede dankzij de maathulp op de website. Een prachtig verzorgd postpakket. Een mooi doosje, een fijn toilettasje erbij en… als verrassing: een extra inlay erbij in de nieuwste kleur: petrol! Jullie snappen wel dat deze ring niet meer afgaat: door al die mooie kleurtjes past ie werkelijk bij elke outfit🥰.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website en geniet van al het moois! Elke maand heeft k’aschka een sieraad van de maand: een prachtig sieraad met fiks korting! En de volgende keer vertel ik over de Wundertuete 4.0😃. Nog zo’n fantastische actie van k’aschka!!! Stay tuned👩🏼‍💻

7 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.