De Wundertüte van k’aschka, ook zo benieuwd wat het is?

Eerder deze week schreef ik in mijn blog over mijn schitterende en langgewenste nieuwe ring: de sterling zilveren wisselbare ring K’aschon. Na mijn herkennismaking met het sieradenlabel k’aschka ben ik ook hun nieuwsbrief en Facebookpagina gaan volgen. Hier leerde ik de Wundertüte kennen. Een verrassingspakket die je af en toe kan bestellen. Wat erin zit blijft geheim maar zeker is dat de inhoud 3x de waarde is van wat je ervoor betaald.

Zie het als een cadeautje voor jezelf. Nou, laat ik gek zijn op cadeautjes en rete-nieuwsgierig… Een explosieve mix, dus toen de 4e editie van deze Wundertüte werd aangekondigd, wilde ik hem niet missen. Dat ik daarom op een Belgisch vliegveld, waar onze jongste zoon zou vertrekken, de bestelling plaatste… da’s dan weer een mooi verhaal voor later bij de borrel!

Het werkt als volgt: k’aschka kondigt de komst van de nieuwe wundertüte aan op haar social media, haar website en in de nieuwsbrief. Deze wundertüte komt op een door hun gekozen dag en tijdstip online en kan pas dan besteld worden. De voorraad is (uiteraard) gelimiteerd dus je moet er wel snel bij zijn.

Tijdens het bestellen worden enkele maten gevraagd zodat je enig vermoeden kan krijgen welke sieraden erin verstopt kunnen zijn. Uiteraard vragen ze van meerdere soorten sieraden je maat anders kan je gelijk uitpuzzelen wat erin gaat zitten! Daarnaast zit er een kadobon in en enkele extraatjes.

Deze week kwam mijn k’aschka pakket. Doordat ik de levering van de al eerder bestelde ring samen liet gaan met de verzending van de wundertüte (waarom 2x verzendkosten betalen…) duurde het nog iets langer maar dat was dus gewoon verhoging van de feestvreugde hahaha. Super nieuwsgierig opende ik de verpakking. En wat erin zat viel om de drommel niet tegen!

Een prachtig zilveren mini balletjes ring, een typoring color in roze en een zilveren balletjes enkelbandje waren de sieraden. Daarnaast een fijne kadobon t.w.v. € 15,00, een make-up tasje + een lekker stoer, opvouwbare shopper. Doordat ik vooraf de maten op kon geven, paste alles perfect.

Je snapt vast wel dat ik k’aschka blijf volgen op social media. Niet alleen om nog een keer zo’n cadeautje voor mijzelf te kunnen scoren maar ook omdat ik de sieraden echt te gek vind!

Links:

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.