De belofte van Sneeuwklokjes… Dankzij Lien & Giel.

Bitter sweet memories

Zoals we inmiddels wel weten, is Eline de creatieveling van het duo Lien & Giel. Toen ik afgelopen zomer hoorde dat zij sneeuwklokjes als dessin had ontworpen, maakte mijn hartje een salto. En dat vraagt om uitleg:

Ruim 10 jaar geleden werd de as van onze (schoon)vader uitgestrooid. Aaf, mijn fantastische schoonmoeder, begroef daarbij bolletjes sneeuwklokjes op het uitstrooiveld. Dat mocht eigenlijk niet, maar deze ondeugende dame deed het lekker toch. Elke winter is het een sport in onze familie om als eerste de nieuwe sneeuwklokjes te zien bloeien (en je moet rap wezen ook: de herten lusten ze erg graag).

Toen Aaf zelf ziek en zwakker werd, heb ik haar beloofd ook voor haar sneeuwklokjes te planten op hetzelfde veld. Bij het uitstrooien van haar as waren er echter geen sneeuwklokbolletjes te krijgen wat het wel even verdrietig was. Nu haar herdenkingsplaatje naast Jan’s plaatje kon worden opgehangen bij het uitstrooiveld, hebben we alsnog de sneeuwklokjes kunnen poten. En dat kon ik dankzij Lien & Giel doen in het mooiste jurkje denkbaar voor dit moment:

Passessie:

Dress Rouen Snowdrop Marine, in maat XL!

De jurk Rouen was afgelopen zomer al in mijn vizier: een mouwloos model met een blokken-dessin. Die paste ik met het idee dat zoiets vast niet mooi zou staan bij een vollere dame. Maar niets bleek minder waar. Hij stond juist zo vrouwelijk! Om onduidelijke redenen nam ik hem niet mee naar huis. Maar nu wist ik 100% zeker: deze Rouen Dress Snowdrops ging na de fotosessie hoe dan ook met mij mee!!

De pasvorm van de Rouen is absoluut form-fitted. Je moet dat wel een beetje aandurven: heb je een buikje, dan camoufleert hij niet. Maar heb je een taille… tjonge jonge, dan staan je mooie ronde vormen prachtig in de schijnwerpers. Ik voel mijn op en top vrouw. Dat buikje is dan echt ondergeschikt; die valt gewoon niet meer op! De 3/4 mouwen maken het jurkje nog krachtiger en de boothals met shawlkraag zijn een mooi statement. Het creëert ook een mooi zandloper-lijntje.

De print is echt fantastisch: de sneeuwklokjes zitten in een hartvormig ‘raampje’. De achtergrond van de jurk is donker marineblauw, bijna zwart en samen met het helder blauw van de lucht achter de bloemetjes vormt het een heerlijk fris en toch stoer printje. 

Tijdens de fotoshoot in Amsterdam droeg ik een zalmroze panty van Kunert. Het is uit de Blue line, het duurzaam geproduceerde nylon (econyl), waar ik al eens over mocht bloggen. De kleur stond super bij het jurkje. Maar ook bijna alle blauwtinten panty’s en leggings staan goed bij de print. En uiteraard is zwart ook een fijne optie, net als het groen van de steeltjes van de snowdrops.

Onder het jurkje draag ik zowel Clumpy’s als La Pintura’s. Sneakers maken hem stoer en ben jij zo’n bofkont met die übervette Lien & Giel Boots?! Die staan er ook geweldig onder. Ach, eigenlijk staat alles leuk onder deze dress.

Ik heb de  Dress Rouen plat opgemeten in maat XL. De OTO is 50 cm, de lengte van schouder tot zoom is 98 cm. De taille van de jurk meet 46 cm. Dress Rouen wordt geleverd in 4 prints en heeft het lieve prijsje van € 49,95. 

Links:

Deze mooie Dress Rouen Snowdrop Marine kreeg ik van Lien & Giel.

18 reacties

  1. Wat een beauty van een jurk en staat je inderdaad supervrouwelijk. En wat een prachtig en ontroerend persoonlijk verhaal. Denk niet dat de jurk mijn model is helaas, maar wie weet. Dacht jij immers ook.
    Gelukkig zag ik ook een broek in deze prachtige print.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.