Little sparks of happiness… and how to find them🌟

Zomaar een mijmering op de zaterdagochtend. Nu de coronacrisis weer als een strakke deken om ons heen getrokken wordt, heb je de neiging alles weer somber te bekijken. Maar dat hoeft niet. Zodra je jouw sensoren weer opent, stromen de kleine geluksstipjes om je heen. Ze zijn er sowieso al, je moet ze alleen even vangen. En dat deed ik vanmorgen 🥰

🌟Zo besloot ik vanmorgen in de supermark gezellig te genieten van die malle ‘coronadansjes’ die we maken. En als die ander met dezelfde pretoogjes meedanst, dan huppel je toch blij de supermarkt uit?!😃

🌟Bij de fietsenrekken ging ik even strak tussen geparkeerde fietsen staan om een oudere, keurige grijze dame (type ‘lieve oma’) veilig op 1,5 meter te laten passeren. Ze kijkt mij aan, even naar beneden en zei toen “Wat een mooie laarzen heeft u aan”. Happy puntje 2 in da pocket🤩.

🌟Nog zo’n happypuntje: je ring die perfect matcht met je outfit! Zo klein kan het dus zijn (alhoewel deze ring alles behalve klein genoemd kan worden hahaha).

🌟 Weer thuis deed ik gauw de braadpan op het vuur voor ouderwetse stooflappen! Ooh zo heerlijk. Slow food heet dat nu heel hip. Ik zeg “lekker vanavond bij de stamppot boerenkool”. En dan die ouderwets lekkere geur de hele dag…nomnomnom.

🌟 De herfstzon schijnt stralend, tussen de buien door op de rood kleurende wingerd. De kleuren spatten eraf, zo prachtig. Dan vind ik de herfst zo gek nog niet!🍂🍁

🌟Mijn laatste gelukspuntje (een hele grote!) kwam met de post: zoals jullie vast weten is de webshop die mij als blogster op de kaart zette, Amsterdam Selection, gestopt. Myrthe en Mick hebben mij waanzinnig verrast met een geweldig mooi afscheidsgeschenk: een compleet 4-gangen dinerbon van ’t Pestengasthuys in Zwolle. Sprakeloos en met tranen in mijn ogen ben ik… wat een onwijs lief stel🥰. We houden contact gelukkig!

Zoveel gelukspuntjes op deze dag. En dan is de dag nog niet eens om. Het zijn soms de kleine momentjes die groots voelen. Als je er maar even bij stilstaat. Vandaag is zo’n dag. Hopelijk hebben jullie ook wel eens zo’n ‘✨sterren-dag✨’.

Links:

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.