Unboxing de Groene Kneusjes Box!

Voor alles is een eerste keer, ook voor het plaatsen van een unboxing video. Super eng vind ik het! Maar voor de Groene Kneusjes Box wil ik een uitzondering maken. Hebben jullie er al eens van gehoord? Via http://www.plantje.nl kan je een box bestelling. In de box zitten 10 à 12 planten die anders zouden worden vernietigd. Niet omdat ze ziek zijn maar omdat het ‘kneusjes’ zijn of te lang op de plank hebben gestaan. Maar ook, en is nieuw, omdat ze door Covid19 niet verkocht kunnen worden in het buitenland. Wat een goed idee! Het stopt onnodige verspilling en de kwekers krijgen nog iets vergoed.

Ik heb de Groene Kneusjes Box gekocht voor € 23,95 en laat je graag zien wat er in de mijne zit! Kijk je mee?

Links:

10 reacties

 1. Wat een leuk concept! Veel groen voor weinig euro’s. Ik heb zelf absoluut geen groene vingers. Het lukt mij nog om een cactus om zeep te helpen, dus het is maar helemaal de vraag of ik me nou op moet werpen als redder van zulke kneusjes, maar ik vind het wel een heel aantrekkelijk idee!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hé Caro, wat grappig! Ik heb net een week geleden zo’n zelfde doos uitgepakt. Ik wilde graag meer groen in huis, maar ben van het type dat elk jaar nieuwe planten moet kopen vanwege het gebrek aan groene vingers. En zo’n doos hè, als ze anders toch door de vermaler gaan, kan het alleen maar beter worden voor ze, toch? Ik heb nu een boekje “handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan”. Kan er niks meer fout gaan….. Superleuk dat je dit laat zien en het concept onder de aandacht brengt 🤗. Het geluid was op m’n mobiel alleen een beetje zacht…

  Geliked door 1 persoon

  • Hahaha thnx. Zo leuk hoeveel mensen al zo’n box hebben gehaald! Leuk bedacht. En dat boek lijkt mij uitermate geschikt! Het geluid klopt wel. Ik heb geen aparte microfoon en dan schiet een mobiel wel te kort. Ik zal kijken hoe ik dit een evt. volgende keer kan verbeteren🤗

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.