De twee gezichten van de Tantilly Cotton Winter Dress

Dubbelzijdig:

Wie mijn blogs al langer volgt, kent Tantilly uiteraard ook. Dit eigenwijze label uit Deventer (waar zij ook een stenen winkel hebben) heeft na hun succesvolle introductie van de dubbelzijdige jurkjes dit vroege voorjaar, hun lijn inmiddels enorm uitgebreid.

Niet alleen zijn er dubbelzijdige jurkjes, er zijn nu ook dubbelzijdige rokjes. En de jurkjes kennen inmiddels 3 varianten: de korte mouw, de 3/4 mouw en nu is er de winterse variant op deze jurk: de lange mouw!

Winter:

Zoals altijd zijn de wikkeljurken gemaakt van katoen, zonder stretch. De ruime overslag en het lange striklint maakt dat de jurken altijd mooi vallen en de maten-range is van S t/m 4XL. Er is een jurk voor iedereen!

De lange mouwen hebben een geknoopt manchet. Heel slim zit aan beide kanten een knoopje. Hierdoor kan je de mouw ook fijn oprollen. Heel handig als je in de keuken aan het werk bent, of aan het knutselen met de kids. Maar ook als je van nature warmbloedig bent en het niet snel koud hebt.

Het leuke van het dubbelzijdige van de jurkjes is niet alleen dat je voor de prijs van 1, twee jurkjes hebt, maar ook dat het striklint contrasteert indien je het andere stofje aan de buitenkant draagt. En als je de mouwen oprolt heb je sowieso het extra kleuraccentje.

De prints zijn deze winter weer prachtig. Kleurrijk, warme volle tinten in een retro- en een bloemenprint. De jurken zijn leuk af te stylen met een Tantilly roosjes riem. Deze krijg je cadeau als je nu zo’n mooie dress koopt!

fotocredits: Tantilly

Het jurkje heeft een aansluitend lijfje met een A-lijn rokgedeelte. Tantilly raadt vrouwen met een grotere buste aan een maatje groter te nemen. Nou vind ik mijzelf niet echt super rondborstig maar ook ik draag een maatje groter dan gebruikelijk bij Tantilly (nu XL ipv normaal L). De jurk valt mooi op de knie bij mijn lengte van 1.74 m. 

Alles achter één winkeldeur:

Tantilly is een (web)winkel dat een complete outfit kan bieden: Vesten, jurken, leggings en laarzen: alles hebben zij in het assortiment. Verder heeft Tantilly mooie sieraden om je set af te stylen. De leggings zijn legendarisch en er is voor elk jurkje een passende kleur. De winter wikkeljurken kosten € 99,99 en de leggings kosten € 24,99 per stuk. 

Fotocredits: Tantilly

Links:

Ik heb de Retro Bloemen (met de “Marokkaanse tegeltjes”) Reversible dress gekozen en daarbij paste de bruine leggings perfect. Deze kleur had ik nog niet dus ook met deze set ben ik weer superblij! Beiden kreeg ik voor mijn blog.

6 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.