Oude bekenden of nieuwe vrienden in Tantilly’s wintercollectie…

Het label Tantilly, dat lekkere eigenwijze label uit Deventer, bepaald lekker zelf wanneer nieuwe collecties in de winkel en webshop komen. En dus brengt Chantal (Miss Tantilly herself) ook nu weer nieuwe verrassingen in haar wintercollectie! Ik kreeg een fijne box met moois toegestuurd om over te schrijven. Dus laten we gauw gaan kijken:

De Karen Dress – € 84,99

Ik zeg het al in de titel van deze blog: ‘oude bekenden of nieuwe vrienden?’ De Karen Dress is absoluut een oude bekende en toen ik haar zag in de ‘blog-box’ maakte mijn hart een sprongetje. Maar bij nadere inspectie vind je wel enkele grote verschillen.

Zo is de jurk aanzienlijk korter geworden; zo’n 10 cm! Goed nieuws voor de Tantilly fans met iets minder lengte! Met mijn lengte van 1,74 komt ie nu net boven de knie. In de winter, met die heerlijke Tantilly leggings is dat helemaal prima.

Het tweede grote verschil is de stof: nog steeds viscose maar nu niet het wollige stofje meer. De Karen Dress is nu gemaakt van een dikke, gladde viscose. Heerlijk warm! Om de prachtige kleurenprints te krijgen is de basisstof (de binnenkant) van de jurk wel wit.

De striklinten zijn korter dan bij de oude versies. Vind ik niet erg hoor. Ik heb mijn favoriete Karen Dress uit mijn kast gepakt en ook op de foto gezet om de verschillen te laten zien. Uiteraard zijn dat de meest rechtse foto’s hierboven.

Chantal stuurde mij 2 jurkjes in 2 prints en in twee maten; L & XL. Beiden kan ik prima hebben. Houd je van losser, kies dan je eigen maat (normaal bij mij XL) maar wil je form-fitted, kies dan gerust een maatje kleiner. De nieuwe Karen Dress is in 5 prints verkrijgbaar!

Maatoverzicht Karen Dress

OTOTailleLengte
Oud – L5144109
L494399
XL5145100

De Zoë Dress / € 69,99

Weer een oude bekende… of toch niet? De Zoë Dress heeft ook een metamorfose ondergaan. Allereerst de stof: waar de Karen Dress over is gegaan op gladde viscose, is de Zoë nu uitgevoerd in de wollige viscose. Lekker zacht, fijn licht maar toch lekker warm.

Het model kreeg ook een make-over. Was in dit voorjaar de overslag nog met een puntje, nu is de overslag rond afgewerkt. Het puntje hing lekker eigenwijs iets over de zoom. De nieuwe overslag hangt mooi gelijk. De strategische plooitjes zitten wederom netjes op de taille.

Ook deze dress is niet superlang. In mijn maat, XL, is de lengte 100 cm, de OTO 52 en de taille 43 cm. Ik denk dat ik ook de L had kunnen kiezen, de jurk zit zeker niet strak.

Leuk dat Tantilly de durf heeft om haar bekende en succesvolle modellen toch een nieuwe twist te geven. Maar zoals ik al zei; ‘een lekker eigenwijs label uit Deventer’❤️. De Zoë Dress is in 4 prints verkrijgbaar:

Links:

Let op; (nog) niet alle modellen zijn al te vinden op de website! Ze staan sowieso op facebook en hangen in de winkel zelf. Wil je ze bestellen, stuur dan via facebook een berichtje. Dan regelt Tantilly het graag voor je!

4 reacties

  1. Ik ben een echte fan van de Zoë. Ik heb inmiddels twee zomeruitvoeringen, maar deze winterversie is ook weer fantastisch! De blauwe print die jij draagt ziet er geweldig uit, maar ik ben ook wel heel benieuwd hoe het jurkje eruitziet met die mooie zigzagprint. Dat geeft vermoedelijk weer een heel andere verrassende aanblik. Dank voor je enthousiaste blog weer!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.