Met een paar basis-items van Tantilly een complete garderobe maken? Ik laat je zien hoe…

De keizerin van de multifunctionele vrouwenoutfits is in mijn ogen Tantilly! Dit label heeft zoveel leuke dubbelzijdige items in haar collectie. En alle items zijn zo eenvoudig te combineren.

Ik laat je in deze blog zien hoe je met een paar Tantilly kledingstukken een complete winteroutfit kan maken. Dat past helemaal bij deze tijd van minimalisme, tiny houses, leaving a smaller footprint en een kleinere portemonnee.

Als je dan ook nog bedenkt dat Tantilly haar kleding heel bewust laat maken in fairtrade ateliers met veilige werkomstandigheden of in hun Nederlandse atelier waardoor transport geen milieubelastende factor is, dan koop je met een geruster hart je kleding in hun winkel in Deventer of uit hun webshop.

De 9 items die ik gebruikte voor deze blog zijn:

Ik heb in deze blog geen maatbeschrijving gedaan. De website van Tantilly heeft alle maattabellen. Ook beantwoorden ze altijd snel bij vragen en denken ze goed met je mee. Mijn kledingmaat zit tussen 42/44 en mijn lengte is 1.74m.

In totaal maakte ik 8 outfits maar je snapt dat ik eindeloos door had kunnen gaan. Mix & Match met Tantilly is eenvoudig en FUN!

Handige links

Noot: de leggings komen uit mijn eigen collectie. De kleuren zijn wisselend beschikbaar bij Tantilly.

Noot: het bloemenriempje maakt Tantilly zelf en voegt ze regelmatig toe bij een aankoop of bestelling.

Noot: de gedragen boots zijn privé eigendom en zijn van Sendra via Marktplaats en van Clumpy’s via Cwears.

7 reacties

  1. Ik ben ook een absolute fan van de dubbelzijdige items van Tantilly. Ik heb ook zo’n mooie cirkelrok. Daarnaast nog een dubbelzijdige Lilou en ik bestelde dit weekend nog zo’n mooie dubbelzijdige overslagjurk.
    Dat gele rokje is ook een leuke verrassing met het groene shirt. Je bent zo snel geneigd om een shirt te kiezen in een kleur die in het rokje is verwerkt, maar het pakt heel mooi uit om juist een heel andere contrasterende kleur te nemen.
    Kortom, inspirerende blog weer!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.