Knitwear is Back & Beautiful! Cwears’s knitted collectie is geweldig!

Overal zie je het om je heen: Knitwear is terug van weggeweest. Ook Cwears heeft ook een prachtige, complete knitwear collectie van heerlijk zachte wol. Een jaar geleden liet ik jullie in mijn blog al een sneakpeek zien. Ook nam ik toen mijn eerste bootcuffs mee. Nu zijn er poncho’s, been & polswarmers, shawls, truien en dresses… Teveel om op te noemen. Ook teveel om in 1 blog te laten zien. In deze blog laat ik jullie dus enkele wollen warms zien: 

Het knitwear van Cwears is gemaakt van werkelijk het zachtste wol wat ik ooit heb gedragen. Door een wolmix van o.a. alpacawol, merinowol, schapenwol, acryl, polyamide en elastan krijg je een heerlijk zacht, warm en oersterk product. Ze zijn qua kleur prachtig te combineren: of je kiest voor alles in 1 kleur, of je maakt een mooie mix van 2 of 3 kleuren. Door het gebruik van dezelfde wolmix, kan het allemaal. En keuze is er genoeg. Alles is maar liefst in 28 kleuren verkrijgbaar!! Mocht een kleurtje even niet op voorraad zijn, geen paniek: Al het knitwear van Cwears is gemaakt in een zeer kwalitatief hoogstaand Hollandse breistudio en kan snel nageleverd worden. Gewoon even een berichtje sturen.

Poncho Maud: 75 x 75 cm, € 59,95

Ga je vaak met de auto? Loop je fijne wandelingen met de hond? Zit je thuis liever met de kachel een tandje lager en met een dekentje op de bank? Even zonder jas de tuin in? Dan is deze Maud echt je beste vriendin! 

De poncho is dicht gebreid en dik waardoor de wind niet meteen zijn gang kan gaan. Hij laat je armen fijn vrij en het heeft aan 1 kant een klein colletje. Het houdt dus ook nog eens lekker je nek warm. Het heeft een robuuste stiknaad en een leertje als stoer detail. 

Shawl Liv: 220 x 50 cm – € 64,95

Nou, maak mij maar gek! Ik viel als een blok voor deze shawl. Zo jammer dat een mens maar 1 nek heeft hahaha. Ik heb nou eenmaal snel last van een koude nek en ben een liefhebber van fijne grote en warme shawls… 

Shawl Liv is echt groot en zacht maar absoluut niet zwaar of te dik. Hij is ajour gebreid dus met een prachtig werkje erin. En, ben je nou geen poncho liefhebber? Deze shawl kan ook prima als omslagdoek. Tip: ook op lange frisse zomeravonden buiten kan de Liv lekker over je mooie jurkje. 

Polswarmers Juul: lengte 38 cm – € 29,95

Polswarmers zijn heerlijk in de winter. Het verlengt de mouw van je jas waardoor je geen koude polsen krijgt op de fiets. Maar ook binnen, werkend aan je bureau zijn de polswarmers ideaal: lekker warme handen en toch vrij kunnen typen. Er zit een duimgat in de zijnaad zodat hij goed over de hand gedragen kan worden. Te gek toch? En ook nog eens modieus en hip af te stylen met je outfit. 

De Juul polswarmer is er voor iedereen in een favoriete kleur. Ik heb voor deze blog 10 kleuren meegenomen. Zit jouw kleur er niet bij? Kijk dan even op de site van Cwears of op hun Facebookpagina. Hier worden altijd meer foto’s geplaatst dan op de website. 

Je snapt dat ik helemaal flieft ben geworden op deze 3 beauty’s. Deze wol-mieper is er zo blij mee! Geloof mij maar: ik kan werkelijk geen wol verdragen wat ‘kriebelt’ (ik noem het prikken, maar goed). Deze wolmix (ver)draag ik gewoon op de blote huid! 

Trui / Jurk Jet (one size) – € 169,95:

Tijdens mijn bezoek in Scharnegoutum ben ik ook de schitterende knitted dresses, model Jet, gaan passen. En ja hoor, ik ging helemaal voor de bijl: die moest absoluut mee naar huis! Toegegeven; deze gave jurk is met € 169,95 niet goedkoop. Maar, het is wel een echt kwaliteitsproduct dat handgemaakt is. Geen massaproduct en absoluut een aanwinst in jouw wintergarderobe. Hij is vormvast, warm en heerlijk zacht. Hij is tijdloos mooi!

Deze jurk is een one-size-fits-all. Hij is 110 cm lang, heeft een OTO van 55 cm en een mouwlengte van 57 cm. Ik draag hem met mijn maat 42/44 echt nog mooi los vallend. Ik ben 1.74 m. lang en hij valt mij ruim over de knie. De wolmix is Alpaca, schapenwol, gerecycled katoen, gerecycled polyester en acryl. Ook deze jurk komt van hetzelfde Hollandse brei-atelier. Hij wordt gebreid in 12 (meest) gemêleerde kleuren. Hele mooie natuurlijke tinten.

Korting!!!

Wist je dat je deze periode nog gebruik kan maken van de (verlengde) kortingscode “SAMENSTERK”? Met deze code krijg je 10% korting op je bestelling in de webshop. En uiteraard krijg je die korting ook als je Cwears bezoekt in hun showroom te Scharnegoutum (Friesland, nabij Sneek). Dat is sowieso een aanrader: je kan er naar hartelust passen: Clumpy’s en Knitwear. Caroline ontvangt je met open armen maar LET OP: alleen op afspraak en op de dagen die zij aangeeft op de Facebookpagina.

Links:

Ik kocht zelf de Silke Boots Cow van Clumpy’s, de petrolblauwe Poncho Maud en Polswarmers Juul. Voor mijn blog kreeg ik de prachtige oker/mosterdgele shawl Liv van Cwears.

10 reacties

  1. Waaaaaauuuwww!
    Ik ben zelf een ongelooflijke sjalen mie en ga sowiso mezelf een sjaal en armveewarmers cadeau doen die ik dan ga gebruiken als handschoenen zonder vingers want als ik met de honden ga wandelen heb ik snel koude handen maar ik voel me niet veilig als ik handschoenen aanheb dan ben ik bang dat ze zich wel eens zouden kunnen lostrekken 🙈

    Geliked door 1 persoon

    • De eenvoud is inderdaad juist fantastisch! Maar ik ben in de winter juist wel erg van de rustige, meer aardse tinten. Daarom ben ik als een blok voor gevallen☺️. Het is wel echt een andere wolmix dan de shawls en poncho’s.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.