Wat maakt bloggen nou zo leuk?

Het wordt mij zo vaak gevraagd. En ik weet dan uiteraard het antwoord: ik vind schrijven zo leuk. En als ik ergens enthousiast over ben, dan wil ik het van de daken schreeuwen! Maar nog leuker: ik leer zo veel over de labels en kleding waar ik zo gek op ben. Ik heb te gekke interacties met zoveel vrouwen die mijn blog volgen en mijn passie delen. Ik help ondernemers door een spotlichtje op hun mooie producten of (web)winkel te zetten.

Allemaal te gek en al volop drive om nog lange niet te stoppen. En dan komt er een onverwacht pareltje bovenop al dat blogplezier…: nieuwe vriendschappen! Met diverse jurkenzusjes heb ik in de loop van de jaren een geweldige band opgebouwd. Maar ik heb ook onwijs leuke vriendschappen gekregen met diverse onderneemsters. Neem nou Caroline van Cwears. Vanaf mijn eerste ontmoeting in de zomer van 2019 was er een klik. En die wordt alleen maar leuker.

Zo hadden wij afgelopen weekend weer gezellig telefonisch & app contact. We vonden het weer tijd voor en gezellig Fries bakkie leut! Dus reed ik vanmorgen met mijn autootje door het schitterende Friese landschap (echt, elke rit naar Scharnegoutum is een waar visueel feest). Samen hebben we al bij-kletsend te gekke nieuwe kleding gepast die wellicht volgend jaar in de collectie komt.

Maar ook, en dat is een nieuw item in de webshop van Cwears: ‘One-of-a-kind‘ artikelen hebben we uitgebreid gepast en bekeken. Onder dit kopje in de shop kan je voor leuke prijzen unieke artikelen vinden. Van knitwear, kleding tot ook retro vazen en nog veel meer mooie producten. Op de facebookpagina vind je de aankondigingen zodra er weer wat nieuws ingezet wordt. Volg jij Cwears al op facebook? Ik kan het je aanraden! Of neem regelmatig eens een kijkje in de webshop.

Zo wist ik dit fantastische vest te bemachtigen. Ik had hem al eens gepast tijdens een eerder bezoekje maar nu kon ik hem echt niet meer weerstaan! De vesten zijn/waren in twee kleuren en lengtes. Mocht er iets niet meer zijn, dan loont het om even een berichtje te sturen: Caroline kan soms nog bijbestellen en reageert doorgaans snel. En zo leuk: Doordat de Clumpy’s worden gebruikt bij de fotoshoots van LaLamour, kent Caroline de eigenaren van dit label. Zij zal nu ook regelmatig haar webshop en de ‘one-of-a-kind’ vullen met toffe LaLamourtjes…

Dussss… daarom maakt het bloggen mij zo blij! Ik reed met een heerlijk licht gevoel en met een glimlach terug naar huis. En dat is voor mij op dit moment, in deze malle tijd, zo enorm kostbaar! Het bloggen is mijn uitlaatklep, mijn inspiratie en ook een gelukspuntje dat ik koester. Ik kijk ook weer uit naar het nieuwe mode-seizoen. Naar nieuwe ontmoetingen, oude bekenden, mooie collecties en vooral; de fijne gesprekken en ontmoetingen met iedereen die mijn blogs leest.

Handige links:

Uiteraard is deze gezellige ochtend volstrekt coronaproof en binnen alle geldende regels geweest!

8 reacties

  1. Wow, die omslagdoek! Ideaal in de auto en comfortabel op de camping en uiteraard ook tijdens de kille zomeravondjes thuis! Een dikke jas vind ik in de auto niet lekker zitten en onlangs zag ik op tv dat het zelfs gevaarlijk kan zijn. Dan is zo’n omslagdoek een uitkomst.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.