Mijn ‘op de valreep-lieverdje’ van Tante Betsy

Het overkomt mij ieder half jaar. Je maakt bij nieuwe collecties keuzes welke jurkjes je wel en niet wilt kopen. Er is teveel moois en er past maar zoveel in de kasten hè?! En dan blijkt zo’n mooierd, die je besloot niet te kopen, in de sale van Tante Betsy nog in jouw maat te zijn… Tja, ik ga dan keihard voor de bijl.

Deze keer gebeurde dat met de Tante Betsy Dress Cha Cha Poppy Dot Green: ik viel vanaf dag 1 voor die prachtige bloemenprint. Er zit een bloemengroep van klaprozen, margrieten, korenbloemen etc. onderaan het voor- en achterpand. En op beide mouwen zit op gelijke hoogte van elkaar ook een bosje bloemen geprint. De hoogte van de bloemen op de mouwen lijkt te varieren per jurk gezien de foto’s op de website. De dots zijn lekker groot en een soort van zeegroen/mintgroen.

Deze print is verkrijgbaar in twee kleuren, groen en zwart en in 3 modellen: de Cha Cha, de Sweetheart en de Betty (deze alleen in zwart). Na lang twijfelen koos ik voor de groene print. Er komt nog maar weinig groen voor in mijn kast en het is net iets zachter van tint. Dat is wel fijn met het voorjaar op komst. Dan draag ik hem toch iets langer door.

In eerste instantie bestelde ik de jurk in mijn gebruikelijke maat, XL. Maar die bleek toch te ruim te zijn. Qua lengte werd ik er wel blij van, maar in de taille had ik echt teveel ruimte. Geen getreur, gelijk een maatje L besteld en toen die er was, zat het meteen goed. Dus dat is een blijvertje geworden. De OTO van de L is 51 cm, de taille is 46 cm en de lengte is 103 cm. De jurk is gemaakt van biokatoen en is lekker stevig. De print is niet door-en-door (witte stof aan de achterkant) maar licht bij uitrekken van de stof ook niet door.

Tante Betsy heeft (gelukkig) weer de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dat loopt nu via Billink en werkt net zo makkelijk als Afterpay. Superhandig als je bij twijfel 2 maten wilt bestellen. Ik ben er blij mee. Verzendkosten zijn vanuit Tante Besty gratis; terugsturen gaat op eigen kosten. Via de postNL app kon de XL-jurk eenvoudig retour via het brievenbus-pakket tarief à € 4,25. Dit werkt zo simpel! En ook leuk: Tante Betsy heeft nu nieuwe postzakken. Ze zijn gemaakt van papier en met een scheurlijntje. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn dat je met de schaar bij het openen in je nieuwe jurk knipt. En bij retourneren plak je hem eenvoudig weer dicht met de 2e plakstrip.

De jurkjes in deze print zijn voldoende op voorraad en kosten allen € 54,00 per stuk.

De boots die in deze fotoserie draag zijn La Pintura boots ‘Yolie Taup’ via Boeties.nl en beschrijf ik in een eerdere blog.

Handige links:

10 reacties

  1. Ik vind dit ook zo’n mooi jurkje. Heb deze in het zwart overgenomen, beetje te wijd idd, maar goed, kan deze altijd nog iets innemen. De print is prachtig! 😍
    Goede aankoop van je! Ik kijk veel maar houd me in…😇
    Lieve groet,
    Karin

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.