The new kid on the block…. Surkana bij Hippest-Fashion😃

Een outfit bestaat uit meerdere merken…

http://www.hippest-fashion.nl

Wie is Hippest-Fashion?

Al ruim 7 jaar timmert webwinkel Hippest-Fashion nu aan de weg. Hun filosofie “Een outfit bestaat uit meerdere merken” dragen zij uit d.m.v. de ruime hoeveelheid labels die ze voeren en ook door de breedte van het assortiment.

Naast internet shoppen organiseert Hippest-Fashion ook live shopping days! Dit zijn gezellige kijk-, pas- en koopdagen op hun bedrijfslocatie in Alphen a/d Rijn🛍 Je kunt dan shoppen in de meerdere showrooms vol mooie kleding. Ik voelde mij bij mijn bezoek al als een ‘kid in de candystore’ dus ga er zeker eens naar toe. Op de facebookpagina worden de data aangekondigd. Daar (en op hun instagram-account) vind je trouwens ook de allerleukste pasfilmpjes. Die wil je niet missen!

Webshop Hippest-Fashion heeft diverse gave merken zoals Blutsgeschwister, Tante Betsy, King Louie, Zilch, Tranquillo en LaLamour. En sinds dit seizoen zijn er 3 nieuwe labels bijgekomen die ik jullie mag laten zien❤️.

‘The New Kid’: Surkana

In deze blog show ik het label ‘Surkana’. Plots popte de leuke kleding van dit merk overal op in mijn tijdlijn. Surkana is een Spaans modelabel wat in 2001 is gestart in Barcelona. Surkana staat voor fusion van stijlen zonder hun mediterrane roots te verliezen. Het label produceert met oog voor de toekomst, dus zo verantwoord en duurzaam mogelijk. De kwaliteit van hun kleding is hoog. Ook staan zij voor maatschappelijk ondernemen en verbinden zij zich elk jaar weer aan een goed doel. 

Hippest-Fashion heeft een hele mooie collectie ingekocht waarvan ik jullie 4 items laat zien:

Surkana Jurk Maxi Leafs Halter – XL

Wat krijg je toch zin in de zomer zodra je deze halterdress ziet!!! De halter ruglijn is erg bijzonder. Ik was echt verrast en kende deze manier nog niet. Het maakt van het aantrekken even een puzzeltje maar het zit uiteindelijk wel echt heel comfortabel. Doordat de achterste band in de nek als een soort lus om de voorste band heen zit, heb je niet dan de jurk aan het eind van de dag in je nek gaat drukken (iets waar ik met halterdresses wel eens last van heb).

De stof is een tricot van een fijne viscose/elastaan mix. Het voelt heel zacht en het heeft veel rek. Ook valt de stof mooi vloeiend naar beneden. Precies wat je wil van een maxi-dress!  

De print vind ik prachtig! Het is een beetje naturel en het ‘camoufleert’ lekker jouw buikje. Vanaf een afstand oogt het rustig maar kom je dichterbij, dan zie je ineens heel veel kleur en detail. De print doet een beetje Afrikaans aan. 

De pasvorm is perfect! Met mijn lengte (174 cm) is t ie mooi in verhouding. De OTO is 47 cm en de lengte is van schouder tot zoom 142 cm. De prijs is € 75,00.

Surkana Jurk Yellow Wrap – XL

Dit is een klassiek wikkeljurkje met wederom een zeer mooie snit. Ik was bang dat de overslag aan de krappe kant zou zijn maar de stof maakt dat ie mooi gesloten blijft vallen. Ook vallen de beide helften prachtig recht over elkaar, dus geen hinderlijk scheefhangend puntje stof!

Wat ik een gaaf detail vind is dat Surkana echt nagedacht heeft over de striklinten: de ene kant is korter dan de andere zodat je na het strikken niet meer zo’n ellenlange sliert hebt hangen!

De jurk heeft een mooi kraagje en een klein drukknoopje in de decolleté zodat deze niet gaat verschuiven of open kan vallen. De print is ook weer bijna etnisch te noemen! Het is een soort waaiertje op een okergele achtergrond. De foto’s doen dit jurkje eigenlijk geen recht: de kleuren zijn veel sprankelender dan de camera kan vatten.

Bij wikkeljurkjes is het meten van de OTO wat lastig maar ik kwam uit op 49 cm. De lengte is 110 cm. Hij is gemaakt van dezelfde viscose-mix als de halterjurk. Hij kost € 89,00

Surkana Jumpsuit Sleeveless – XL

Deze jumpsuit wilde ik zo graag passen! En hij zit echt te gek! De stof is superzacht en enorm stretchie. Toen ik het waslabel bekeek snapte ik meteen waarom: Deze stof is gemaakt van een bamboe-viscose met elastaan❤️. En werkelijk… bamboe is met stip mijn meest favoriete basis hoor! Heerlijk koel in de zomer en warm in de winter. Bij de viscose productie is bamboe ook nog eens het meest milieu-vriendelijk.

De broekspijpen van deze jumpsuit zijn wat langer dan de jumpsuits die ik al eerder heb gepast en ook een stuk wijder. De stof swirlt heerlijk om je benen, zo sierlijk. Het lijfje met knoopjes zit mooi om de torso, mede dankzij de fraaie verticale naden en het V-halsje is mooi beschaafd. Een smal striklintje in de taille maakt het plaatje compleet.

De grafische print is vierkleurig waarbij wit en zwart de hoofdtoon voeren. Het doet mij een beetje denken aan de tekening “Cycle” van Escher (waarbij het rennende mannetje veranderd in een kubusje).

Ik heb de jumpsuit opgemeten van schouder tot kruis en de binnenbeenlengte. De OTO is van de jumpsuit is 50 cm en de lengte  van schouder tot kruis is 78 cm. De binnenbeenlengte is 65 cm. De jumpsuit kost € 85,00

Surkana Jurk Blue A Shape – XL

Een perfect jurkje wat iedere vrouw prachtig  zal staan!! Een mooi overslagje met bij de mouwtjes een grappig detail: een splitje met een sierknoopje. Hippest-Fashion heeft van dit jurkje in beide kleuren een nabestelling gedaan, zo hard gaat de verkoop. Hij is ook TE leuk hoor…

Het jurkje heeft een mooie A lijn en door de viscose/elastaan mix valt de stof zwierig en luchtig om je heen. De stof is zeker niet te dun dus onze curves blijven uit de etalage😉.

Het is een grafisch printje in een mix van 3 blauwtinten, een oker stipje en witte lijntjes. Helemaal flieft op de print, maar liever geen jurkje? Hippest-Fashion heeft ook een stoere blouse in deze print! En, ben je meer gek op rood? Zowel de jurk als ook de blouse zijn ook verkrijgbaar in de combinatie rood, purple & oranje!

Al met al is het een fris vrolijk jurkje. De OTO is 49 cm en de lengte is 104 cm. Het jurkje kost € 69,00

Conclusie

Na deze passessie durf ik te stellen dat Surkana echt een heel mooi label is wat prachtig past in onze kasten. Goed maatvast, erg fijne stoffen, prachtige pasvorm en stoere feminine prints. Ik ben fan❤️ Kijk eens in de webshop van Hippest-Fashion. Daar vind je de complete collectie van Surkana!!

Van Hippest-Fashion mocht ik voor deze blog een Surkana item uitkiezen. En alhoewel ik alles prachtig vind, viel ik als een blok voor de jumpsuit!

Links:

12 reacties

  1. Ooooo, die eerste halterjurk! Ben bang dat-ie voor mij niet echt een aanrader is, want de ervaring heeft me geleerd dat bij een halter mijn meisjes zich nog nadrukkelijker manifesteren. En het zijn al zulke flinke meiden… 😀 Maar wat een mooi, zomers model!

    Geliked door 1 persoon

    • Hij is echt gaaf maar ik denk dat halters en grotere meisjes inderdaad wel eens lastig te matchen is. De jumpsuit kan voor jou wel eens heel fijn kunnen zijn: echt fantastische stof en de pijpen heel mooi wijd en flowy om jouw braces.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.