Tante Betsy strooit met gouden sparkles…

Tante Betsy Dress Havannah Long Gold Dot White L

Toen de eerste Gold Dot plaatjes tevoorschijn piepten op de website van Tante Betsy wist ik al meteen dat ik deze print moest hebben! En toen er ook nog eens diverse modellen van werden geïntroduceerd was het voor mij ook meteen duidelijk: IK WIL DIE NIEUWE!!!!

‘Die nieuwe’ is uiteraard model Havannah Long. Wat een prachtig model is dit. Tante Betsy schrijft al op haar site: een model die iedere vrouw staat. Ik denk dat zij gelijk heeft.

Ik koos voor de witte uitvoering. Op de één of andere manier ben ik dit seizoen erg van de witte jurkjes. De Gold Dot is ook leverbaar in Green, Navy en Black, mocht je liever geen wit willen. De Gold Dots zijn prachtig. Alsof ze willekeurig zijn neer gestrooid op de stof: grotere en kleinere stipjes en geen regelmaat te bekennen. Hierdoor wordt de print nog speelser.

Het goud pakt op wit meer rosé goud uit maar laat dat nou toch mijn lievelingsgoud te zijn! Tante waarschuwt terecht dat het goud, foilprint, kwetsbaar is. De kleur en sprankel kan vervagen na meerdere wasbeurten. Nou had ik deze kennis al maar het is goed dit je vooraf te beseffen. Was dus dit jurkje koud, met weinig fijnwasmiddel en alleen met dezelfde kleuren.

Het jurkje vind ik ruim vallen. Ik heb hem op basis van de info in het maattabel al besteld in maat L en dat klopte prima. Nou heb ik zelf een wat holle rug dus heb ik al snel wat ruimte over op het rugpand dus moet ik vooral kijken naar schouder, bil en heup. Nou daar valt ie perfect. De door mij gemeten maten zijn:  OTO: 50 cm, TAILLE: 46 cm en LENGTE: 113 cm. De jurk valt mij heerlijk over de knie.

De mouwen zijn werkelijk schitterend. Prachtig wijde vlindermouwen die op de elleboog vallen. De overslag is mooi bescheiden. Geen risico van uitvallende ‘meisjes’ en als je wilt kan je de overslag onder de buste trekken voor meer decolleté. Oh en niet onbelangrijk: de jurk schijnt niet door!! Het is echt het mooie stevige biokatoen. Ik heb er een panterprint onderjurkje onder en die zie je echt niet. 

De jurk kan je prachtig matchen met een lang wit of geel vest zoals hier of met een okergeel kort vestje. Ik match hem met mijn gouden Clumpy’s (helaas niet meer in de collectie). En wat dacht je van een stel stoere westerboots van La Pintura eronder? Ga je toch zomaar van ‘lief’ naar ‘rock&roll’ hahaha. 

Kortom dames: pak je Goldie moment deze zomer en tracteer jezelf op zo’n geweldige jurk. De Gold Dots zijn ook gesparkeld op de modellen “Dress Auntie”, “Shirt Dress MIDI” en op de “Top Nina”. De Dress Havannah Long Gold Dot kost € 99,95. Ik kocht deze jurk in de webshop van Hippe Kippe. 

Links:

Hippe Kippe: www.hippekippe.nl

Tante Betsy: www.tantebetsy.nl

Clumpy’s: www.cwears.nl

Vest Tantilly: www.tantilly-shop.nl

Vest Zilch: www.zilchoutlet.nl

Boots La Pintura: www.boeties.nl

14 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.