Say Yes to the Sofia Trumpet Dress – Tantilly heeft weer een topper!!

Weten jullie het nog? Die prachtige gele winterdress van Tantilly? Geel en met lange trompetmouwen en vooral: midi to the max! Ik blogte er over in november afgelopen jaar (lees hier). De Sofia Dress kwam, zag en overwon. 

En nu is er een zomervariant! Mijn hart maakte een sprongetje toen ik hem zag want ooohhhh… wat waren zij leuk! Hij kwam uit via het Facebook- en Instagram kanaal van Tantilly en vrijwel direct daarna waren enkele kleuren meteen al uitverkocht. Blijkbaar zaten veel meer vrouwen te wachten op de zomer Sofia hahaha.

Gelukkig zijn er nog wel wat kleuren in meerdere maten verkrijgbaar dus vertel ik jullie er graag over. Ik kon nog kiezen tussen de oranje/roze, de lila/fuchsia en de blauwe print. Ik koos voor de Pink Spring.

De Sofia Trumpet Dress (de naam zegt het al) heeft supergave trompetmouwen. De zomervariant heeft de korte mouwtjes en dit draagt heerlijk luchtig. Tantilly noemt het een tussenjurk. Ik droeg hem tijdens een dagje Den Haag; één van de eerste warme dagen na al die regen en kou. Het was winderig en nog niet superwarm maar ik heb het niet koud gehad.

Tantilly heeft op haar website alle gewenste afmetingen netjes genoteerd staan bij de jurkjes. Hoe fijn als een ondernemer begrijpt wat wij als internetklanten zo graag willen weten. Hierdoor wordt shoppen op afstand reuze prettig toch? De Sofia Trumpet koos ik in maat L terwijl ik zelf een XL draagster ben. Bij Tantilly vallen jurkjes meestal wat ruimer. Ik heb alles plat nagemeten en kom in maat L op een OTO van 46cm, een taille van 41 cm en een lengte van 117 cm.

De jurk is gemaakt van een mooie dunne (maar niet te dun!) viscose. Hierdoor valt hij mooi soepel om je heen. Het lijfje is aansluitend en heeft die mooie naad onder de buste door, wat prachtig accentueert. De rok waaiert vanaf de taille wijd uit en valt mij met mijn 1.74m op de kuit. De stof rekt goed wat het draagcomfort nog verder vergroot. 

Op de echt hete zomerdagen kan dit jurkje iets te warm zijn maar hoe vaak hebben we dit soort dagen? En aan de andere kant is deze dress goed door te dragen in de aansluitende seizoenen, met legging en/of vest!

De print is echt gaaf: Een mooie retrobloem die dankzij de gekozen kleuren extra retro overkomt. Op afstand vind ik het wel een sorbetkleur, van dichtbij zie je de kleuren fuchsia, oranje en roze. De bloem is een beetje stoer zodat het jurkje niet te meisjesachtig wordt met al dat roze.

Deze populaire jurk van Tantilly vliegt over de toonbank dus als je jezelf wilt verwennen met deze leukerd, wacht niet te lang… De prijs is, zeker voor een mididress, erg vriendelijk: € 79,99. En jullie weten het nog wel hè? Tantilly heeft een eigen naaiatelier. Is de jurk te lang, dan kan deze voor een kleine meerprijs op de door jouw gewenste maat worden gemaakt.

Links

Ik kreeg de Sofia Trumpet Dress van Tantilly voor deze blog

De foto’s voor het binnenhof – Den Haag, zijn gemaakt door Cath van Erven.

5 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.