Tantilly’s Triple G Dress… Dubbelzijdig Retro in één Dress…

Toen Tantilly mij vroeg om te bloggen over de Triple G jurk moest ik er even over nadenken. Ik wilde zeker weten of dit jurkje, wat ik uiteraard ook afgelopen jaar zag verschijnen in de webshop, ook bij mij zou passen. Chantal stuurde mij 3 nieuwe jurkjes toe en liet mij deze rustig passen en uitproberen en ik moet zeggen… ik vind ze veel leuker dan ik had gedacht!

De mooie Tantilly vrouwen dragen de jurkjes (die geen rek hebben) mooi slank aangesneden op de website en in social media. Ik ben zelf niet slank en dan zit een katoenen jurkje (zonder rek) mij snel te strak. Zeker omdat de Triple G sluit met drukknoopjes. Gelukkig stuurde Tantilly mij de jurkjes in de maat XXL en ooh hoera, nergens zat dit te strak! Op deze manier kan de jurk bloezend gedragen worden waarbij de striklint een prachtige taille creëert. De jurkjes zijn dus gemaakt van een dubbele laag dun katoen. Ze zijn kwalitatief zeer goed in elkaar gezet en wederom in dezelfde atelier waar ik al eerder over schreef. De medewerkers hebben een goed inkomen, hun werkplek is veilig en hun werktijden zijn normaal. De eigenaar van dit atelier zorgt ervoor dat de kinderen van de werknemers naar school kunnen en zorgt indien nodig voor schoenen en uniforms voor de kinderen als de ouders dit niet zelf kunnen bekostigen. Chantal bezoekt dit atelier jaarlijks en houdt de contacten goed.

De naam ‘Triple G’ vraagt om uitleg: Triple betekend 3x en dat zegt alles over de functionaliteit van deze dress. Je kan deze jurk op 3 manieren dragen: als jurk, als blouse of vest of zomerjas. ‘G’ op zijn Engels uitgesproken is in India een aanspreektitel voor mannen en vrouwen waar je respect voor hebt. Je schrijft het anders (‘ji’) en je hoort het daar heel vaak om je heen.

De Triple G heb ik plat opgemeten in maat XXL en de OTO is 55 cm, de taille is 50 cm en de lengte is 105 cm. Bij mijn lengte van 1.74 m. komt het jurkje net boven de knie. Op de website en in de winkel van Tantilly in Deventer zijn nog veel meer varianten en kleurcombinaties te vinden. De prijs is vanaf € 89,99. Het filmpje hierboven kan je ook vinden op mijn nieuwe YouTube kanaal: ‘Letstalkdresses‘. Hier zie je hem in de beste resolutie.

Links:

8 reacties

 1. Superleuk met zo’n filmpje Caro!
  Ik vind de jurk geweldig. Had m al bijna besteld toen iemand me schreef : dat gaat bij jou niet mooi zitten over je brede heupen. Oeps. Tja.
  Maar een stukje ruimer kopen hoeft dus helemaal niet erg te zijn zie ik. Ik ga toch maar passen in Deventer binnenkort. Ik vind ze zo leuk!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik dacht er ook zo over als jij en heb een paar weken geleden ook de stoute schoenen aangetrokken en er één besteld.😊
  Zit zo lekker en niks te strak.
  Ook hier gaan er vast nog wel een paar komen.😂
  Dankjewel voor je mooie blog😘

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat fijn dat je dit jurkje showt. Ik twijfelde hier nog over, maar je hebt laten zien dat het een jurk/vest is die zeker haar geld waard is.
  Mooi gedaan hoor! Heb je zelf al een keuze kunnen maken?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.