Shoppen Bij Tante Pollewop… daar word je toch Mooi Vrolijk van!

En omdat Bouke van webshop Bij Tante Pollewop zo blij wordt van het Friese fashionlabel Mooi Vrolijk, heeft zij een supergave collectie ingekocht! En er is voor elk wat wils. Daar zorgen dit label en deze webshop wel voor.

Vandaag laat ik de laatste nieuwe Steam Velvet items zien die ik helemaal te gek vind. Twee prachtige Steam Velvet jurkjes: Dress Chic Basic Rust en Dress Chic Basic Black. Het zijn hele stoere en hele vlotte jurken die geschikt zijn om zo overdag te dragen zijn, of op je werk of heerlijk bij een avondje uit.

De jurkjes zijn lekker warm terwijl de stof echt niet dik is. En daardoor zijn deze jurken zelfs zeer complimenteus voor vrouwen die net als ik gezegend zijn met mooie ronde curves! Bij een wat dikkere velours tekent elk rolletje enorm maar nu valt de stof vloeiend en soepel om je heen.

De jurkjes zijn lekker pittig kort! Zo zomers voel ik mij met mijn 1.74 cm niet echt gelukkig in deze lengte (iets met klutsknieën en teveel dijbeen showing). Maar in de winter, met een goeie panty of maillot staat dit gewoon keigoed! In deze blog draag ik de La Pintura Luciana Boots die ook te koop zijn Bij Tante Pollewop. En natuurlijk mijn stoere Dr. Martens Boots, model Vonda. Megamoks van http://www.mag.nl staan ook super onder deze jurken. En voor de wat kortere vrouw: eindelijk een jurk die prachtig op de knie valt ipv ruim erover heen!

Steam Velvet is een heerlijk aaibare en shiny stof met een fijn stretchje. Het draagcomfort is geweldig. Het straalt een zekere luxe uit waardoor je dit jurkje ook prima zakelijk kan dragen. De manchetten en het striklint hebben een witte bies van tricot en geven het jurkje een vrolijke flair. Je kan het striklint in een lusknoop strikken maar ook nonchalant in 1 losse knoop. Het striklint is dubbelzijdig en velours glijdt niet over elkaar heen dus blijft de losse knoop prima hangen. Net als de rest van de collectie zijn de mouwen weer prettig lang.

Ook nu weer combineren de verschillende items van Mooi Vrolijk zo goed met elkaar! Kijk maar eens hoe mooi het lange vest uit mijn eerdere blog staat op de Dress Chic Basic Rust. Hij is langer dan de jurk dus creëer je meteen weer extra lengte. En wat dacht je van het korte vest, de Shine Animal Print, op Dress Chic Basic Black?! Daarmee ga je toch meteen naar een gaaf concert!

Wil je meer lezen over deze twee gave vesten? Ik heb ze beschreven in mijn blogs: ‘Back to Work‘ en in ‘Swinging Hot‘. Klik op de titel van de blogs en je wordt gelijk doorgestuurd. Daar vind je ook mijn maatadviezen.

De jurkjes hebben een mooie pasvorm: het is een losvallend recht model dat zijn taille krijgt door het striklint. Er zijn 2 coupenaden die de pasvorm bij de buste versterken en door de gladde binnenkant van de stof heeft het niet de neiging te blijven haken op je panty of maillot. De mouwen zijn niet aansluitend en hebben een klein pofje op de schouder. Ook de manchetten zijn wat losser.

Ik draag de jurken in maat XL. Ze vallen goed op maat. Omdat het een redelijk rechtvallend model is zou ik echt geen maatje kleiner kunnen dragen: dan gaat de jurk echt spannen om mijn heupen en dijen die (vind ik) wel wat aan de brede kant zijn. En natuurlijk heb ik de jurkjes weer plat opgemeten. De OTO is 55 cm, de LENGTE is 99 cm en de TAILLE is 55 cm, maar die ‘snoer’ je uiteraard aan met het striklint.

De jurken zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL bij webshop Bij Tante Pollewop. Bouke heeft van dit model ook nog 3 andere uitvoeringen ingekocht: Medium Blue Steam Velvet, Black Flowers en Small Flowers. Die laatste twee zijn in katoen tricot gemaakt. Dress Chic is te koop voor € 89,95.

8 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.