Een mooie Indian Summer vraagt om een heerlijk Tantilly jurkje😎

Indian summer: De nazomer, oudewijvenzomer of sint-michielszomer, is de periode van eind september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn. Weliswaar daalt in deze tijd van het jaar de gemiddelde middagtemperatuur flink, maar er zijn ook regelmatig perioden die volledig aan de zomer doen denken. 

(Wikipedia)

Na zo’n zomer als deze en na ook al zo’n koud voorjaar, hebben we een echte Indian summer verdiend, vind je niet? En als ik het mag geloven zijn de vooruitzichten er ook naar. Nog voldoende mogelijkheden voor zomerse jurkjes! Zoals bijvoorbeeld Dress Yara van Tantilly.

Dress Yara

Een kek zomers en fleurig jurkje in heel veel mooie printjes! Ik mag jullie hier 3 laten zien❤️

Dress Yara is een oude bekende van Tantilly maar in een vernieuwde en verbeterde versie! Het jurkje is een mooi afkledend mouwloos jurkje met een V-hals. De brede schouderbanden maken hem geschikt voor iedereen, of je nou brede of smalle schouders hebt en bh-bandjes blijven er keurig onder zitten.

De jurk is middenvoor op de buste gerimpeld voor een mooiere pasvorm. Hierdoor kan je met zowel een grotere en een kleinere buste mooi uit de verf komen. 

Nieuw bij de Yara is dat het bovenstukje dubbellaags is. Hierdoor geeft hij meer stevigheid en draagcomfort. Heel slim van Tantilly. Je hoeft onder deze jurk echt geen hemdje te dragen.

Het model is een A-lijn die al vanaf het bovenstukje wijder begint te vallen. Veel vrouwen vinden dit prettig omdat hierdoor een buikje niet meteen opvalt. 

Hij valt verder bij mij op de knie. Ik ben 1.74 m lang. Ik draag maat XL, een normale maat voor mij.  De jurkjes heb ik plat opgemeten en de OTO is in deze maat 44 cm, de taille is 42 cm en de lengte is 103 cm. 

De jurkjes zijn allen gemaakt van viscose. Dit is evenals katoen een natuurlijk vezel. Voordeel is dat bij de productie van viscose veel minder water nodig is dus milieuvriendelijker. 

Bij Tantilly kan je via de webshop of in de stenen winkel heerlijk shoppen. En vind je nou net niet wat je zocht, bel, mail, pb of app dan even want team Tantilly is echt zo ontzettend behulpzaam!!! Deze drie en meer staan nog in de webshop en in de winkel. Ze kosten €64,99 per stuk.

Ikat Vestjes

Dit jaar zijn de bekende ikat vestjes volop verkrijgbaar. En nu ook weer in hele gave nieuwe kleurtjes!!! Een goed idee want de avonden van de indian summers zijn wel chilly. 

De ikatjes draag je op diverse manieren: los, geknoopt maar ook: 2 over elkaar😃. Niet alleen net even iets warmer, maar ook extra fleurig en met extra draag-variaties!!!

Leuke details zijn het roezelrandje aan de mouwtjes, de lange punten die licht gekruld losvallen of fijn strikken voorlangs. 

De super vele kleuren ikat vestjes maken het je moeilijk te kiezen. Dat begrijpt Tantilly helemaal. Daarom heeft deze toffe shop een mooie aanbieding: een 3 pack voor € 64,99 🙌. Per stuk kosten ze € 24,99. 

De ikatjes zijn echt een one-size-fits-all! Ze zijn zeer rekbaar en van een dunne, bobbelige draad gebreid. Je frommelt ze eenvoudig in je tasje en ze wegen niets!! Ook fijn op zonnige dagen om gauw je rood wordende schouders te beschermen😄

Links

Ik ontving voor deze blog de prachtige Yara Dress, print Retro Rainbow

10 reacties

  1. Zo bijzonder dat velen het gevoel hebben dat we zo’n slechte zomer hebben gehad. Terwijl het in werkelijkheid heel gemiddeld was qua temperatuur en juni zelfs een record aantal zonuren had. Toegegeven dat er plaatselijk wel bizar veel regen is gevallen en als je daarmee geconfronteerd werd, begrijp ik dat deze zomer voor jou de boeken in zal gaan als een bar slechte zomer.
    Neemt allemaal niet weg dat je mij altijd blij kunt maken met een zo lang mogelijke nazomer. Hoe korter de winterperiode, hoe liever het mij is. En wat passen die Yara jurkjes daar prima bij! Zelfs als de temperatuur een beetje te wensen overlaat, gaan ze het nog prima doen met een ikatje of met zo’n fijn Noa Nova vest. Ik denk zelfs dat een coltruitje of een bloesje met pofmouwen eronder heel mooi is. Maar die kast, hè? Tjies, altijd weer die te krap bemeten kast…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.