Tantilly’s Lot uit de loterij…

Nee, Tantilly is niet aan het gokken geslagen hoor: Lot is de naam van het jurkje wat ik jullie vandaag wil laten zien!! Ook weer zo’n zomerklassieker die dit jaar in nieuwe prints te koop is in de Deventer winkel en in de webshop.

Lot is een sluik vallend A-lijn jurkje met plooitjes in de taille. Deze platte plooien zijn iets op het voorpand gezet en van daaruit zit een brede striklint die je voorlangs of achterlangs kan strikken. Mooi strategisch voor een optisch nog slankere taille.

De jurk is, net als de Yara, wat langer dan de meeste andere jurkjes van Tantilly (waar ik persoonlijk erg blij om ben). Deze jurk valt prachtig net over mijn knieën. Het maakt de jurk iets vrouwelijker en beter geschikt voor meer vrouwen. Want ja, je kan een jurkje wel inkorten maar er iets bij aanbreien… dat gaat niet. Langere vrouwen kunnen dus heel goed ook voor deze Lot kiezen!

De jurkjes zijn gemaakt van een dunnere viscose. Helemaal perfect voor de zomer, maar je moet wel rekening houden met je onderkleding. Deze moet goed passen want de stof van de Lot, zeker in de wat lichtere printjes, tekent snel.

Ik kreeg 2 printjes toegestuurd. Het groene printje kennen jullie vast! Dat zijn dezelfde retrobloemetjes als mijn oranje Sofie Trumpet Dress die ik dit voorjaar blogde (klik hier). Hoe gaaf is het dat de Lot in deze ‘Retro Electo’ print te koop is.

De tweede print is de ‘Retro Red Flower’: Nou daar zit geen woord Russisch bij hoor! Een geweldig gave print met een echte retro-vibe. Het is een wat koelere rood en de blaadjes van de bloem zijn donkerblauw, dus geen zwart. Deze stof voelt net iets dikker aan en zou prima door gedragen kunnen worden met een vest in het najaar.

De Lot heeft een zeer hoog draagcomfort en is ook bijzonder vrouwelijk van snit. Het waterval-halsje geeft het jurkje nog eens wat extra ‘schwung’.  

De ikat-vestjes die ik in mijn vorige blog al liet zien (klik hier), matchen ook weer prachtig op deze jurkjes. Ik heb maar eens even diverse combi’s gemaakt om aan jullie te laten zien. Ook heb ik ze op verschillende manieren geknoopt natuurlijk.

De Lot jurk heb ik natuurlijk voor jullie weer opgemeten, plat op tafel. Ik draag deze beauty in de maat XL. De OTO is 45 cm, de TAILLE is 41 cm en de LENGTE is 105 cm. Mijn eigen lengte is 1.74 cm. De Lot kost € 64,99 en is in de webshop in 7 printen verkrijgbaar, waarvan 2 in de sale!! Voor een directe link naar de Lot Dress, klik hier.

De Ikat vestjes kosten € 24,99 per stuk en in een 3-pack is de aanbiedingsprijs € 64,99. De 3-pack mag je zelf samenstellen qua kleur. Je hebt keuze uit maar liefst 21 kleuren!!! Voor een directe link naar de Ikat vestjes, klik hier.

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.