Een nieuwe Bohemien Dress van Tantilly

Bohemian, Boho, Ibiza Style, Hippie Stijl… Wat zijn er toch veel namen om een heerlijke kleurrijke kledingstijl aan te duiden: de lekker zwierige, los om je lijf zwaaiende, met franjes en kwastjes gedecoreerde, geschikt voor blote voeten of boots zijnde, liefst langvallende, kleurrijke, veel printjes jurken die je zo graag wil dragen op warme dagen…

Tantilly heeft nu de Nila Dress in maar liefst 7 prints deze zomer uitgebracht. De Nila Dress is een meer dan kuitlange jurk die aan de zijkant weer hoog opgesneden is richting knie. Doordat hij rondloopt van onderen is hij perfect om zomers op blote voeten en in het najaar met een kleurige legging met boots te dragen.

De stof is 100% katoen, dun en geen rek! Bij hele warme dagen is dit het type stof wat heerlijk draagt. Hij is luchtig, ademt heel erg goed door en kleeft niet aan je lichaam. Elk briesje waait deze stof nog even extra na (dus extra verkoeling). En de jurk weegt ook bijna niets dan. Er zit je letterlijk niets in de weg. En!! Ohh JAAH, Tralalalaaaa…. HIJ HEEFT ZAKKEN!!!

Het model van de Nila is gezien de stofkeuze, perfect! Het bovenlijfje zit lekker los en kan middels het koordje in het tunneltje onder de buste, worden aangesnoerd. Vanaf het koordje waaiert de lange rok wijd uit. Niets buikje inhouden, die zie je lekker niet en je kunt zelfs ook besluiten het koordje helemaal niet aan te snoeren: is namelijk ook leuk!

Door de combinatie van het V-halsje en de hoog opgesneden zijkanten onderaan de jurk, oogt de Nila Dress absoluut niet massief (wat nog wel eens voorkomt bij dergelijke lange jurken). De kwastjes aan het eind van het koordje geven ook het speelse goed weer.

De print van deze jurk is er eentje van sterren en cirkels. Lichtblauw heeft de overhand maar ook rood, donderblauw, wit en groen zitten in deze print verstopt. Een mooi kleurrijk geheel. En weer perfect te matchen met de Ikat vestjes die Tantilly in 21 kleuren heeft.

De Nila Dress draag ik in maat L/XL. Platgemeten zijn de afmetingen als volgt: OTO 52 cm, TAILLE 51 cm en LENGTE 145 cm. De OTO lijkt ruim maar vergis je niet: de stof heeft echt geen rek dus moet je de OTO ruimer kiezen dan je gewend bent met tricot jurkjes. De Nila Dress kost € 69,99. Voor een directe link naar de webshop, klik hier.

Deze beauty heb ik gekregen voor mijn blogs en hij gaat uiteraard uiteraard straks met mij mee op reis naar Ibiza. Ik ga jullie daar nog zeker foto’s van laten zien op mijn social media kanalen. Volgen jullie mij daar al?

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.