Weet jij welke jurk van Tantilly het meest populair is?

Eén van populairste jurkjes van Tantilly uit Deventer is de Zoë Dress. En dat is niet verrassend hoor: het is een onwijs goed model die al jaren in de collectie zit en ook regelmatig een facelift ondergaat. Zo ook dit autumn model van 2021.

Jullie hadden nog 1 blog van Tantilly van mij te goed. En omdat dit echt een zomer/herfstjurkje is, besloot ik de Zoë Dress te bewaren voor na mijn Ibiza reis. Ik heb van Tantilly 2 prachtige prints toegestuurd gekregen en ik kan echt niet kiezen welke van de 2 ik nou het mooist vind hoor. En dan zijn er nog meer prints verkrijgbaar in winkel en webshop. Er is dus echt voor iedereen wat wils.

Dit nieuwste model Zoë heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers een afgeronde faux-overslag. Hierdoor hangt er geen puntje meer naar beneden wat het jurkje een hele mooie belijning geeft. Houd je wel van het ondeugende speelse puntje; er zijn gelukkig ook nog enkele uitvoeringen hiervan verkrijgbaar.

Ook zijn de plooien iets aangepast: deze zitten nu iets meer naar voren i.p.v. in de zijnaad en ze zijn prachtig plat en breed. Het optisch slank effect wordt hierdoor optimaal benut. Houden wij van hè meiden?!

Deze jurkjes hebben nog een korte mouw en zijn dus zeer geschikt om te dragen op de warmere herfstdagen zonder legging of vestje. De stof is een wat dikkere viscose waardoor hij mooi afkleed en iets warmer is van zichzelf. Bij wat koeler weer draag je hem met een vestje en legging. 

De prachtige prints zijn in geweldige Indian summer kleuren uitgevoerd. Viscose heeft als geweldig voordeel dat je de prints waanzinnig goed kan plaatsen op de stof. 

De Zoë Dress valt bij mijn maat, ik draag de XL, en mijn lengte (1.74 m) net boven de knie. Ik heb de jurkjes plat gemeten en kom op de volgende afmetingen: OTO 51, taille 46 en lengte van schouder tot zoom: 100 cm. Dit wijkt wel af van de maattabellen van Tantilly zelf. Meten is uiteraard handwerk maar ik zou bij twijfel gewoon even een berichtje doen naar Tantilly of zij even kunnen nameten. Of je gaat gezellig shoppen in Deventer zelf natuurlijk!

Maattabel Tantilly Zoë Dress

MaatOksel (cm)Taille (cm)Langte (cm)
S434289
M444391
L454692
XL464895
2XL494997

Deze Zoë Dress kost € 69,99 en is een absolute hardloper. De Rood/bruine print is helaas al bijna uitverkocht zag ik net op de site. De bloemenprint kan ik niet op de site vinden dus ik hoop dat die nog in de winkel verkrijgbaar is, of dat er een nalevering gaat komen. Wel zijn er twee andere hele coole prints!!

Links:

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.