LaLamour Zipper Dress Kangaroo

Laten we 2021 afsluiten met de intentie om onze planeet te redden. Alle items uit de AW2021 collectie zijn gemaakt met materialen van de toekomst: gecertificeerd en milieuvriendelijk stoffen…

(www.lalamour.nl)

Tijdens de kledingparty bij Kloffieleut in het gezellige Winkelhuis in Leens (Groningen) waren er superveel mooie items die we hebben kunnen passen (zie mijn vorige blog) maar er was nog een dress die er voor mij verrassend uitsprong: de LaLamour Zipper Dress Kangaroo. De print is fantastisch, de kleuren geweldig herfstig en het gouddraad in de manchetten… deze ekster gaat voor blinkend…

In de vorige collectie kwam deze sportieve dress voor het eerst in de picture. In mijn blog (klik hier voor de link) beschreef ik hem uitgebreid en vooral waarom deze Zipper Dress wel geschikt is voor mij. Toen kwam hij nog in 3 effen uitvoeringen. Deze winter komt hij in 2 prachtige print uitvoeringen. Kloffieleut heeft gekozen voor de Kangaroo Zipper Dress in de bloemenprint. Wel heeft zij de prachtige haak/breiprint gekozen in die geweldige Jumpsuit!! Ik liet deze in mijn vorige blog al zien (klik hier)

De rits van de LaLamour Zipper eindigt net onder de boezem, ruim boven de navel. Ik merk bij ritsjurkjes die een langere rits hebben dat de pasvorm weinig voor mij doet: de taille krijgt minder vorm en de rits ‘dwingt’ de stof naar achteren zodat bij mijn holle rug de stof los floddert. Daarom ben ik zo blij met deze jurk: de pasvorm is voor mij perfect.

De kangaroo zak voorop is een geweldig leuk en sportief detail. Door de boordrandjes in 4 kleuren te maken, wordt het echt een eyecatcher. Dat gouddraad vangt echt je blik en ik krijg er al regelmatig leuke complimentjes over.

De print is ’To Die For’. Ja toch!? Wat een schitterende kleuren en wat en levendig tafereel? Een herfstbos waar het zonlicht door de takken streelt en geweldige wilde rozen in twee kleuren. En, leuk detail, het mooie kant uit de wintercollectie van afgelopen jaar, komt er ook weer in terug. Dat is sowieso kenmerkend aan de stijl van ontwerpster Margit Pronk: zij laat vaak details terugkomen in nieuwe designs zodat ook LaLamour een signature look heeft.

De jurk is gemaakt van een mooi stevig biokatoen. De binnenkant is wit, wat ook niet anders kan, want alleen op witte stof kan je zulke prachtige bedrukkingen maken. Ik heb de jurk plat opgemeten en in mijn maat, XL is de OTO 51 cm, de taille 47 cm en de lengte van de jurk 103 cm. Hij valt bij mij halverwege de knie (ik ben 1.74 m lang).

Douwien heeft van deze dress de complete maatserie ingekocht en van alle maten 1 exemplaar. Via haar Facebookpagina (klik hier of onder via de link) kan je bij haar informeren of hij er nog is en bestellen). Deze beauty kost € 99,95. 

Maar, nog leuker: ben je in de gelegenheid: ga eens langs bij het Winkelhuis. Niet alleen Kloffieleut vind je daar. Ook 16 andere ondernemers hebben daar hun plekje en echt, het is zo leuk om al die verschillende winkeltjes te bekijken. Prachtige ambachten, leuke retro vintage items, kunst, theetjes, zeepjes… verzin het maar. 

Links:

Deze dress kreeg ik van Kloffieleut na afloop van de kledingparty: De organisator van zo’n party mag voor 10% van de omzet van die avond uitkiezen uit de shop. Interesse? Klik op deze link naar mijn blog.

10 reacties

    • Voor mij was dat al zeker zo, vanaf het eerste moment, maar ik vind het zo leuk dat het label steeds meer fans in de facebook-groepen krijgt❤️. De mensen achter het label zijn ook zo lief! Dan gun je ze het extra🥰

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.