Toppers van Tops bij LaLamour🌸

Steeds vaker zien jullie mij in mooie broeken i.p.v. in een jurk. Dat is vast wel opgevallen. Na jaren vrijwel uitsluitend jurkjes te hebben gedragen, zijn de pants sluipenderwijs toch weer een fikse stapel in mijn kast geworden. Niet de klassieke jeans zoals wij die kennen uit onze jeugd, och nee… die zitten echt niet meer lekker. Maar van de fijne tricots waar onze dresses van gemaakt worden, zijn nu zoveel mooie pants te krijgen… daar kan ik geen weerstand aan bieden. 

Maar… op al die broeken wil ik wel weer mooie tops dragen… een t-shirt is ook maar wat aan de ‘saaie’ kant, of niet dan? Gelukkig is LaLamour ook hierin heel actief aan het ontwerpen geslagen. We kennen natuurlijk de Lounge Pants al, zoals ook gezien in mijn vorige blog (klik hier). Maar dit jaar is er in de ‘Plain’ -en in de ‘Paisley’ serie weer een mooie variant bij gekomen: de Palazzo Pants! 

Daarnaast is er een nieuw model blouse gekomen: de Bohemian Blouse. Een heel mooi flatterend model die ook is uitgekomen in de ‘Plain’ serie en in de ‘Crochet’ print. Samen met de klassieker, de ‘Loose Shirt’ laat ik jullie deze mooie items hier zien.

LaLamour Palazzo Pants Plain Fuchsia – XL – € 74,95

De Palazzo Pants is zeker niet een nieuw model in de fashion wereld. Maar ik heb hem in de jaren dat ik blog nog niet in de collecties gezien. Wel hebben de prachtige jumpsuits die mooie wijde pijpen.

Deze broek is een echte classic. Je kan hem romantisch dragen maar ook zakelijk. Draag hem extravaganza op een feest in je hebt een prachtige binnenkomer! 

In mijn blog laat ik jullie zien hoe je deze broek ook als een fijne zomerbroek kan dragen. En dat komt natuurlijk ook door de stof: de plain Palazzo broeken zijn gemaakt van het geweldige Micromodal! Heerlijk koel in de zomer, vochtopnemend en ademend. De stof valt om je heen als een gladde en zachte ‘waterval’. Je voelt je er beeldschoon in. De Palazzo Pants in de print ‘Paisley’ is echter gemaakt van biokatoen. Deze tricot heeft iets meer body en valt dus ook iets minder flowy.

Ik heb de broek plat opgemeten: De binnenbeenlengte is 85 cm en de taille is 45 cm. Hij komt mooi tot aan de navel. Ik ben zelf 1.74m. en de broek is voor mij perfect op lengte bij hakken van ca. 4 cm. Op slippertjes zou hij iets slepen over de grond, zeker ook omdat de pijpen zo wijd zijn.

LaLamour Loose Shirt Mandala Sunset – XL – € 49,98

Hèt shirt van LaLamour! De Loose Shirt zie je in elke collectie weer terug komen en terecht! Het is een zeer succesvol shirt dat de winkels uitvliegt. Hij is dan ook zo complimenteus voor ons lijf!

Lekker wijd en soepel vallend zijn ze. Ze hebben een lichte taille en ze zijn opgesneden in de heupen. Het maakt van jou geen groot vierkant blok maar een mooie slanke vrouw. Ik ben fan!

In de zomer heeft het Loose Shirt aangesneden korte mouwtjes. Ze vallen wijd een mooi over de schouder.

LaLamour heeft de gehele Mandala Serie uitgevoerd in het mooie Micromodal met Elastaan (5%). In deze blog zie je de print met het mooie Sunset Gradiënt kleurverloop onder het prachtige kantprintje. 

Het Loose Shirt is plat opgemeten en heeft een OTO van 56 cm, een Lengte van 65 cm en een taille van 53 cm in de maat XL. Dit shirt is  in twee kleuren uitgebracht in deze print en is ook beschikbaar in de Plain Serie en in de Crochet print. Daarnaast is er een lange mouwen variant in de Paisley Serie.

LaLamour Bohemian Blouse Crochet Pink – XL – € 74,95

Het nieuwe model blouse van LaLamour, de Bohemian Blouse. Ik vind hem geweldig! De snit is echt zo goed! De blouse is slank in de taille met een uitwaaierende onderkant. De knoopjes gaan ook tot iets over de taille en zo heb je een soort splitje middenvoor. Dat maakt het mogelijk om deze blouse ook als ‘French Tug’ te dragen (een half voorpand in de broek- of rokband).

De mouwen zijn 7/8 en hebben een leuk pofje. Trek ze tot onder je elleboog op en je hebt en mooie plooiende wijdvallende mouw. Of laat ze lekker los hangen en maak je look een beetje retro hippie. 

De Bohemian Blouse heeft een mooie V-hals die niet te diep gaat. Hierdoor laat je zeker niet teveel decolleté zien, ook niet als je de blouse op je werk draagt of bij een conference call. De zijkanten van de blouse zijn onderaan weer opgesneden.

De Crochet Serie is gemaakt van EcoVero viscose met 5% Elastane. EcoVero is kort gezegd, de duurzame variant van gewoon viscose. Daar waar bij de productie van gewoon viscose het gebruikte water en chemicaliën wegspoelt, wordt bij EcoVero dit water met chemicaliën in een gesloten systeem hergebruikt, wat een besparing oplevert van minstens 50%. Net als het oude viscose is de stof zeer kleurvast, glanzend en zacht en soepel,

De print is wederom van een prachtig haakwerk: Mooie bloemen met de hoofdkleuren Turquoise en Pink. In deze blog zie je de Crochet Pink. De Bohemian Blouse is ook verkrijgbaar in de Plain Serie, in de al eerder genoemde kleuren Crème, Geel, Fuchsia, Turquoise en Black.  

Plat opgemeten is de OTO in maat XL 55 cm, de Lengte 66 cm en de Taille 50 cm.

LaLamour Blouse Orchid Flower Spring Pink – XL – € 74,95

Omdat deze blouse ook zo prachtig combineert met de Palazzo Pants Fuchsia heb ik hem ook aan in deze fotoserie. Maar… hij komt in een latere blog over deze serie nog uitgebreid aan bod. Ik zal hem daar meer laten zien en beschrijven!

Waar te Koop?

LaLamour is te vinden in veel mooie stenen- en webwinkels. Zo heeft 38 Dresses in Groningen (ook een webshop!) een mooie grote collectie. Net als Bij Tante Pollewop, Rok & Billie en Kloffieleut. In de links vermeld ik uiteraard ook de storefinder van LaLamour. Daar vind je ook verkoopadressen in België, Denemarken, Frankrijk en Duitsland.

Links:

8 reacties

 1. De beetje Boho look van Lalamour past je goed, Caro! Heerlijk in Ibiza sferen. 💓
  Dat je vaker ook voor broeken kiest, is logisch met zulke mooie én fijnedie er de laatste tijd uitgekomen zijn.
  Dank weer voor je inspiratie 😘!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hi Caro,
  Dit is echt wat voor n vriendin van mij, leuk! Heb haar je link doorgegeven, dank
  Groet
  Lilian

  Outlook voor Android downloaden
  ________________________________

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.