Shalala Tralala… wat een swingfeest Bij Tante Pollewop💃

Bij Tante Pollewop is fan van Blutsgeschwister. En wie zou dat niet zijn als een fashionlabel zulke feestnamen geeft aan haar modellen!

Shalala Tralala jurkjes zijn heerlijke swingdresses die perfect om je lichaam zitten en jou laten shinen! Niet voor niets dat deze webshop dit seizoen maar liefst 3 jurkjes heeft ingekocht: Grandpa’s Darling, Rosie Roses en Me Tea Time.

Shalala Tralala Grandpa’s Darling – XL – € 89,95

In mijn blog laat ik je de Shalala Tralala Grandpa’s Darling zien: Een lekker kleurrijk en creatief printje. Het zijn bijna ruitvormige vlakken gevuld met tulpjes, hartjes, blaadjes en een lief grappig meiske; Grandpa’s Darling. De basiskleur is een warme tint groen die (uiteraard) weer prima matcht met andere prints uit de collectie. 

Dit model bestaat al wat langer in de collectie van Blutsgeschwister maar heeft dit jaar toch een vernuftige aanpassing gehad. Het lijkt een klein detail maar voor veel dames betekent dit een grote verbetering van het draagcomfort!

Het decolleté is al zo lang ik deze overslagjurkjes ken, een dingetje. Vaak glijden ze toch verder open dan we willen en gunnen wij de overzijde een kijkje in wat wij liever voor ons zelf houden. Al enkele seizoenen loste Blutsgeschwister dit op met een bijgeleverd speldje en strikje. Hiermee kon je jouw decolleté wat hoger vastzetten. Maar helemaal prettig werkte dat niet. 

Nu heeft Bluts een knoopje met een oogje op het overslagje gezet! En kijk nou eens hoe handig dat werkt!! Zo kan je naar believen de V-hals vergroten of verkleinen. Ik ben er heel blij mee. Ik zag alleen wel dat bij vrouwen met een grotere boezem, er een soort keyhole ontstaat met best veel spanning op de stof. Of dat helemaal goed gaat weet ik niet.

Wie dit model kent weet het al, maar ik vind de platte diagonale plooitjes die onder de buste zitten echt een supermooi detail. Hierdoor sluit het lijfje zo prachtig aan en accentueert het de taille nog meer.

En dat doet de brede tailleband uiteraard ook! Die loopt vanaf de buste tot de taille. Door de fijne rek in de stof knelt ie nergens en heb je hierdoor een extra mooi silhouet. 

Vanaf de tailleband waaiert het rokgedeelte heerlijk uit naar bij mij net over die knie. Dat staat zomers weer garant voor lekker luchtige en koele benen. Ik ben 1.74m. lang.

De stof is uiteraard van een organische katoenmix en dat mogen wij van Blutsgeschwister ook zeker verwachten. Dit label heeft duurzame fashion zeer hoog in het vaandel staan evenals goede kwaliteit en tijdloze designs. 

Legging Lovely Legs Me Teatime – XL – € 34,95

Blutsgeschwister zorgt ook altijd voor prachtige mix&match mogelijkheden met haar verschillende prints. Zoals nu ook met de print Me Tea Time. Daar heb ik de legging van uitgekozen om te laten zien. Hij matcht super funkie omdat de roomwitte kleur die in de ‘tegeltjes’ zit weer terug komt in de basiskleur van de legging. En zo zie je weer dat 2 drukke prints perfect kunnen matchen. 

De legging Lovely Legs Me Tea Time, met zijn perfecte pasvorm, draagt fantastisch en is een echte zomerlegging. Dunner dan de vorige legging met de kersen en ook meer elastisch. De print bestaat uit lieve romantische bloempjes en mooie lichtblauwe theepotjes.

De lengte van de leggings van Blutsgeschwister zijn altijd super. Ze vallen mooi op de enkel en ook heb ik nooit rimpels, plooien of ‘knieën’ in de stof tijdens het dragen. De legging valt mooi in de taille, iets op of boven de navel. Zeker niet zo strak dat hij tekent en met een niet al te breed elastiek in de boord.

Doordat ik deze items allemaal bij Bouke thuis heb gepast en gefotografeerd kan ik helaas niet meer maatadvies geven. Ik ben een echte 42/44 oftewel XL draagster en de XL van Bluts past werkelijk altijd! Zowel in alle modellen als in alle seizoenen.

Links

9 reacties

  1. Wat staat de jurk jouw prachtig en wat heb je weer mooie duidelijke foto,s er van gemaakt. Vooral die met knoopje dicht en open. Ik vind het knoopje echt super.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een prachtig model, dit jurkje! Die tailleband ziet eruit alsof die weleens heel goed zou kunnen passen bij mijn (rondborstige) figuur. Nou nog eens even kijken of de inhoud van mijn portemonnee ook een beetje matcht…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.