And the winner is….

Wat hebben er veel leuke vrouwen gereageerd op de blogs van LaLamour en ook op de winactie die ik twee weken geleden lanceerde samen met LaLamour!

De reacties waren zo leuk, zo overweldigend lief en creatief! We waren er stil van. Dank jullie wel!

Inmiddels heb ik de loting gedaan en het rad van fortuin laten draaien. De winnares staat in de link naar de naamloting website die ik heb gebruikt:

KLIK OP DEZE LINK!

Gefeliciteerd lieve leuke winnares! Ik ga jou persoonlijk een mail sturen en dan gaan we samen regelen hoe jouw prachtige gewonnen prijs naar jou toe gaat komen!

Verder wil ik iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan deze winactie. En die mij al langer volgt of nu is begonnen te volgen. Ik hoop jullie vaak nog blij te mogen maken met nieuwe informatieve blogs over mooie kleding en soms ook andere onderwerpen.

Neem nog eens een kijkje op de website van LaLamour: http://www.lalamour.nl. Zij hebben nu supergave jurkjes uit oudere collecties online staan voor erg leuke prijsjes. Wie weet zit jouw wensjurkje er nog tussen en sla je alsnog een mooie slag!!!

Komende weken komen nog een paar gave blogs online dus houd je mailbox en/of de socials in de gaten.

6 reacties

  1. Jieeeehaaaa 🧡🧡🥳🥳 Wat ben ik er blij mee en wat een geluk heb ik. Ik had het iedereen gegund en het is ongelooflijk dat juist ik de winnares ben! Ik zal hem vast gauw (hier ergens) showen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.