Nieuwe avonturen met MAG.nl…

Ook dit voorjaar ben ik bezoek geweest bij MAG.nl in Roosendaal. Afgelopen najaar kwam ik daar voor de eerste keer en heb ik jullie hier al in geuren en kleuren over verteld (klik hier voor de blog). Nu de nieuwe collectie uitkomt, vonden we het leuk om weer even bij te praten en gave nieuwe plannen te maken.

Maar vooral mocht ik alvast de nieuwe zomercollectie komen bewonderen. En dat deed ik met grote ogen: wat heeft Maurice Bovee met zijn team weer een mooie zomercollectie neergezet! Inmiddels zien jullie natuurlijk al de nieuwste filmpjes op de socials, die gemaakt zijn tijdens de fotoshoot in Rome. En vast hebben jullie al de website bezocht…, toch?

Het meest in het oog springend zijn de sandalen die uit gaan komen deze zomer!! Die zijn echt helemaal nieuw. Ze hebben niet persé de typische kenmerken van de megamoks qua uiterlijk en ook qua techniek zijn ze compleet anders. Maar… waar je echt 100% van op aan kan: het draagcomfort is werkelijk perfect en wat je mag verwachten van deze Nederlandse schoenenfabrikant! 

De sandalen hebben bijvoorbeeld een ander, meer gevormd voetbed en kurk in de binnenzolen. Ze zijn gemaakt om met blote voeten in te lopen dus je snapt dat de binnenkant extra zacht is. Er zijn 4 varianten gemaakt deze zomer: 1 instapmuiltje en 3 band-sandalen.

Daarnaast is het succes van de Empress leest voortgezet. Maar liefst 2 compleet nieuwe modellen zijn hiervan uitgebracht: een geweldige Mary Jane style schoentje en de dichte Empress 8007, een schoentje dat mij meteen doet denken aan de tijd van de wederopbouw, na WOII. Prachtige nostalgische schoenen, in mooie neutrale kleuren. 

Uiteraard zijn ook alle vertrouwde modellen uitgekomen, in de nieuwe kleuren. Wat mij opviel is dat deze kleuren: Bronze, Silver, Black & Whipped Creme, dit jaar over de hele collectie weer terugkomen.

En natuurlijk zijn er ook enkele spetterende kleuren hoor: zie maar de prachtige limegroene lage megamoks en de supergave Red Pearl sandalen… (die ik meteen heb gekocht hahaha). Daarnaast zijn er ook nog weer diverse modellen met gave prints.

De sneakers zijn ook weer volop ontwikkeld. Prachtige kleuren, perfecte pasvorm en veel metallic lakken zag ik. Wat gaan we deze zomer lekker stappen!

Libelle Zomerweek 19 t/m 25 mei

En wat we deze zomer ook gaan doen? Waar Corona afgelopen winter roet in het eten gooide en de Margriet Winterfair helaas 3 dagen voor aanvang werd afgelast, gaat de Libelle Zomerweek wel door!!! De Libelle zomerweek is van 19 tm 25 mei 2022. 

MAG.nl is daar ook weer bij met een gave stand en vast en zeker kei mooie beursaanbiedingen. Ze hebben wederom een toffe samenwerking met Libelle en er zijn weer gave hoog kwalitatieve sweaters en t-shirts uitgebracht in pasteltinten deze keer. Vanzelfsprekend weer met leuke prints van Jan Jans en de Kinderen. 

De Libelle Zomerweek is niet meer in Almere! Deze leuke happening vindt nu plaats in de EXPO Haarlemmermeer. En YES YES YES… jullie blogster is er ook weer bij!!! Niet alle dagen helaas, maar als je komt op dinsdag 24 of woensdag 25 mei a.s., dan zie je mij in de stand van MAG! Ik ben reuze benieuwd of ik nog bekenden tegen ga komen daar. 

7 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.