Narcissen kijken op van zoveel LaLamour pracht voor hun neus…

Alweer mijn laatste blog over de fantastische zomercollectie van LaLamour. En ik had zeker nog wel 2 blogs meer kunnen vullen want och hemeltje, wat is het een mooie collectie. 

Wisten jullie al dat LaLamour sinds dit voorjaar ook een eigen webshop heeft? Kijk maar eens op www.lalamour.nl/store. Wat je niet kan vinden in jouw favoriete stenen winkel, vind je misschien nog daar. 

Herkennen jullie de vlinders? Ze zijn te zien in een printje uit mijn tweede blog…

LaLamour zal echter altijd eerst uitleveren aan hun winkels en wat overblijft gaat hun eigen webshop in. Hierdoor kan het zomaar zijn dat de winkel meer voorraad heeft dan LaLamour zelf. Wil je weten welke winkels LaLamour verkopen? Klik dan op de link voor de verkoopadressen: www.lalamour.nl/find-a-store.

LaLamour is altijd romantisch met een vleug bohemien. Dat zit absoluut in het DNA van zowel producer Ton als ook designer Margit Pronk. Wetende dat Margit praktisch woont tussen de bollenvelden, snap je helemaal dat bloemen een terugkerend dessin is in haar ontwerpen. Ook is de zee een belangrijk element in haar leven. Niet voor niets ‘woont’ zij de helft van de tijd aan zee…

Met toestemming van Klaas en Monique, eigenaren van Camping Helmzicht en bollenkwekerij Hoogschagen heb ik ook deze tweede bollenveld-fotoserie gemaakt. Mocht je zelf graag selfies maken bij de bollenvelden, neem dan alsjeblieft de regels uit mijn vorige blog (klik hier) in acht. De bollenvelden zijn het inkomen van de kwekers. Daar moeten wij zorgvuldig en met groot respect mee omgaan!

Singlet Dress Rose Green – XL € 84,95

Elke vrouw zou minstens één singlet dress moeten hebben om ook op de warmste zomerdagen te kunnen stralen… Zelf heb ik er velen want ik hou enorm van dit type dress. Bij LaLamour is de keuze uiteraard reuze en ik laat jullie er eentje zien waarvan ik de print zo fantastisch vind: de Singlet Dress Rose

Kan je nog herinneren dat we vroeger door zo’n kartonnen kokertje keken met spiegeltjes? En dat je die dan kon draaien zodat je betoverd werd door alle kleurtjes die magisch veranderden van vorm? Een kaleidoscoop! En dat is precies waar deze print mij aan doet denken.

Prachtig gespiegelde bloemenprints die van de stof lijken af te knallen. De kleuren zijn schitterend en de details in de bloemen zijn adembenemend. En als je goed kijkt, word je zelfs nog getrakteerd op een vlinder. 

Het model van de LaLamour Singlet is een oude bekende. Kwam hij vorig jaar nog met margrietjes, nu komt hij in 3 kleuren Rose Print en ook nog in de Love Story print! Een Singlet Dress blinkt uit in eenvoud. Dat maakt dit model zo sterk. Het fijne aan deze jurk is dat kleine details hem extra prettig draagbaar maken:

Ten eerste zijn de schouderbanden fijn breed. Hierdoor blijven eventuele bandjes netjes onder de stof zitten. En alle randjes van het topgedeelte zijn ook nog eens heel mooi afgewerkt met een sierrandje.

De overslag is mooi en kan op twee manieren gedragen worden. Als je de twee zijden over de buste laat lopen is de overslag ‘bescheiden’ en als je de twee delen onder de buste trekt is de overslag werkelijk VA-VA-VOOM! Zo is het jurkje zowel geschikt voor overdag als voor een fijn zomerfeest. Ik denk wel dat als je een grotere buste hebt, de overslag wat spannend zal aanvoelen. Dit is op te lossen met een hemdje eronder of met een klein steekje het overslagje vast te zetten. 

De lengte van deze jurk is op zijn LaLamour’s: lekker ruim op de knie bij mijn lengte van 1.74 m. Ik draag deze jurk in XL. De OTO is 49 cm, de taille is 44 cm en de lengte is van schouder tot zoom 107 cm. Het jurkje is gemaakt van GOTS gecertificeerd biokatoen en draagt heerlijk. Het heeft genoeg body om eventuele extra jij’s netjes te camoufleren… Al met al weer een heerlijke zomerdress!

Cross Dress Love Story – XL € 89,95

In de prachtige print, de Love Story (waar ik in de eerste blog al over schreef), heeft LaLamour in totaal 3 items gemaakt. Deze Cross Dress is daar 1 van. Het is op zich een bekend model van dit label. Zolang ik LaLamour ken, is er een Cross Dress die optisch uit twee delen lijkt te bestaan, in de collectie. 

Deze Cross Dress kenmerkt zich vooral door de verhoogde taille en de smalle A-lijn. Geen uitwaaierende rok en pas vanaf de taille loopt hij iets uit, terwijl het tweede stofje al begint vanaf de buste. Het geeft dit model in deze print een flinke retro twist: de fifties zijn voelbaar. 

De Love Story Print bestaat uit vele covers van romantische damesromannetjes. Heb jij ze vroeger ook verslonden? Of lees je ze nog steeds wel eens? Ik kijk bij prints altijd nog met mijn drukkers-oog naar de bedrukking. Wat ja meiden, dat is mijn originele beroep. Jaren heb ik aan de drukpersen gestaan en heb de mooiste bedrukkingen mogen maken. Ik heb werkelijk versteld gestaan hoe onwaarschijnlijk goed de bedrukking is van deze print! Zelfs de kleinste lettertjes zijn gewoon leesbaar. En dat op biokatoen!!

Het topgedeelte van de dress is van het inmiddels bekende Marble printje. De ondergrond heet Black, maar ik vind het zelf niet in-en-in zwart. Meer een heel donkere antraciet. De glazen knikkers zijn levensecht. En wat heb ik daar vroeger veel mee gespeeld zeg! De overslag is gelijk aan de Singlet dress. Hij is wat opener en ik draag hem het liefst met een hemdje eronder. Als je dat niet wilt, zet hem even met wat steekjes vast. Maar, houd je van een schitterende decolleté? Girl, show ‘m what you got and wear it with pride!!

De mouwtjes zijn lekker kort en aansluitend. Voldoende lengte om netjes te zijn, lekker kort om niet te warm te zijn in de zomer. Omdat dit model echt slank gesneden is, draag ik hem gewoon in XL. De OTO is 50 cm, de taille meet 43 cm en de lengte is wederom 107 cm. Deze Cross Dress is ook verkrijgbaar in de print ‘Dutch’ (in 3 kleuren)!

A-line Skirt Kangaroo Plain Blue – XL € 49.95

Het nieuwste model rokje van LaLamour dit seizoen is de Skirt Kangaroo. Net als de Zipper Kangaroo Dress uit mijn vorige blog, is dit rokje een lekker sportief model met de bekende buidelzak middenvoor. Het rokje is gemaakt van het mooie biokatoen en valt door de A-lijn lekker losjes om je heen.

De Kangaroo buidel is groot en heeft in mijn ogen vooral een decoratieve functie. De stof is niet al te dik en alles wat je erin zou stoppen, is goed zichtbaar door de stof heen. Het rokje draag ik tussen taille en heup in en dan is de buidelzak ook wel te laag om lekker je handen in te laten rusten.

Het rokje heeft een mooie elastische brede pas zodat het rokje lekker draagt en mooi afkleed. Tops draag je zowel erin als erover en beiden kleden dan prima af. Het boordje van de kangaroo buidel is een gebreid boordje en heeft een klein donkerder randje. Dit sportieve rokje laat ik hier zien met mijn Clumpy’s Noor en Tess maar ook een sportief sneakertje staat gaaf. 

De rok heb ik ook weer plat gemeten en in mijn maat XL is de taille 45 cm en de lengte is 57 cm. Door hem tussen taille en heup te dragen valt hij mij mooi op de knie. Deze rok is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Blouse Short Sleeves Rose Blue – XL € 69.95

Dit lekkere zomerbloesje liet ik ook zien in mijn eerst blog in de ‘Marble’ print. Toen koos ik voor maat L, wat prachtig aansluitend (maar niet strak) zat. Ik heb voor het bloggen 2 blouses gekozen en besloot de drukkere print blouse, de Rose, in maat XL te laten zien. Nu is de blouse lekker loose fit. In een drukke print is dat ook heel prima. Zo kan je deze zomerblouse heel los dragen wat in hete zomers een prettige keuze kan zijn. 

Naast het dragen op kekke rokjes, kan de blouse natuurlijk ook supergaaf op een jeans gedragen worden. Ook dan kan ik mij voorstellen dat je een losse blouse prettiger vind. Maar nogmaals, ook een maat L is voor mij ook prima. In XL is de OTO 57 cm, de taille 50 cm en de lengte 65 cm. Je ziet dus dat hij wel oversized bedacht is door LaLamour.

De blouse heeft een tof revers kraagje, lekker korte mouwtjes en loopt naar de heup toe rond gesneden op. Op de rug zit een brede plooi voor een extra mooie snit. De blouse is van biokatoen en in de Rose Print verkrijgbaar in 3 kleuren (in de marble print in 4 kleuren).

Wrap Singlet Wave Orange/Taupe – XL € 49,95

Singlets zijn op rokjes mijn favoriet. En dan vooral de Wrap Singlet. Het verschil is dat de Wrap Singlet bestaat uit een dubbel voorpand. Hierdoor valt hij mooi en verhullend. De plooitjes helpen daar ook zeker bij. 

De maat XL is voor mij prima. De onderste stoflaag van het voorpand zit mooi aansluitend, de buitenste laag zit met zijn plooitjes iets losser. De Wave Print is zo onwijs retro, zo seventies… ik houd hier enorm van! Zeker in deze kleurcombinatie. Kies je de combi Green/Red dan wordt ie veel meer Funky… 

De Wrap Singlets hebben de extra brede overslag. Dit komt omdat deze helemaal doorloopt naar de zijnaad i.p.v. tot halverwege het voorpand… Hierdoor kleedt hij ook de grotere buste prima af. Mocht je toch kiezen voor een spannendere decolleté, dan trek je gewoon beide overstapjes onder de buste door. 

Deze Wrap Singlets zijn gemaakt van het heerlijke MicroModal. Dit EU Ecolabel gecertificeerde stofje is glad, soepel en onwijs zacht. En net als katoen een natuurproduct. Deze singlet is in de Wave Print verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties en ook in 3 effen kleuren. Daarnaast is hij ook leverbaar 3 kleuren biokatoen.

De OTO van de Wrap Singlet is 48 cm, de taille is 42 cm en de lengte is 65 cm. Alles is platgemeten in de maat XL

Jumpsuit Wave Black Turquoise – XL € 119,95

De Jumpsuit zag je afgelopen wintercollectie voor het eerst in de collectie verschijnen bij mijn blogserie voor de gezellige webshop van Boukje “Bij Tante Pollewop”. Wat een fantastisch model jumpsuit is dat… Ik was er helemaal weg van!

En nu is hij weer terug in de collectie!! In de fantastische Wave Print. Ik koos de combinatie Black/Turquoise en daar werd ik zo gelukkig van! Een waanzinnig draagcomfort die niet in de minste plaats komt door de stofkeuze: MicroModal. Daarnaast vind ik het helemaal geweldig dat de lengte van de broekspijp echt lekker lang is. Hierdoor kom je weg met hakken en kunnen ook slippertjes prima.

De jumpsuit is mooi slank gesneden op de torso maar loopt vanaf de heup uit in hele wijde pijpen. Die fladderen bij het lopen zo gaaf om je heen: je voelt je net een filmster. Echt waar! Onder de overslag zit een brede band met 2 brede striklinten. Daaronder beginnen twee heerlijk diepe steekzakken. De top heeft mooie brede schouderbanden en de randen zijn weer mooi afgewerkt met een borduurrandje.

Ik draag de jumpsuit in maat XL. Ik hem hem platgemeten en de OTO is 48 cm, de taille is 44 cm en de binnenbeenlengte is 80 cm. De totale lengte van de jumpsuit is van schouder tot zoom 152 cm.

De jumpsuit is naast de print Wave ook verkrijgbaar in 3 effen kleuren. Ook in MicroModal. In de webshop van LaLamour zelf is deze kleur die ik heb gekozen al uitverkocht. Ik heb bij het schrijven even gekeken en sowieso hebben Indeed Fashion Alkmaar, Stijliconen Doesburg en Rok & Billie Wierden de jumpsuit in deze kleur ingekocht en hebben nog enkele maten op voorraad. 

Links:

Ik wil Monique en Klaas Hoogschagen van Camping Helmzicht enorm bedanken voor hun gastvrijheid en hun medewerking om deze blog mogelijk te maken. 

Voor deze blog heb ik de Jumpsuit Wave Black/Turquoise gekregen. 

In deze blog draag ik mijn Clumpy’s van Cwears. Beiden draag ik in mijn eigen maat: 40.

De bloem-accessoires in deze blog zijn privé bezit en zijn van Urban Hippies

19 reacties

  1. Wat een prachtige collectie. Die jumpsuit is geweldig. Staat me helaas niet maar wat een gave print zeg. Thanks for sharing. Mooie blog weer.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een geweldige kleurenexplosie weer! De kleur van dat effen rokje vind ik echt te gek ook, ondanks dat het effen is. Eigenlijk word ik er weer bijzonder hebberig van. Dat rozenbloesje met korte mouwtjes ook… Ik keek even op de site en vooral in rood vind ik ‘m helemaal fantastisch!

    Ik ga m’n geldboompje vertroetelen!

    Geliked door 1 persoon

  3. Prachtige foto’s weer! Ook fijn dat je anderen waarschuwt om de bloembollenvelden te respecteren 👍🏻 De waveprint vind ik geweldig, de topjes lijken me super leuk maar ook de maxidress hiervan trekt mijn aandacht…

    Geliked door 1 persoon

    • Dank je wel! Ja dat waarschuwen vind ik heel belangrijk, zeker als ik er zo prominent bij mag poseren🌷. De maxidress is ontzettend gaaf❤️❤️❤️. Ik heb in de vorige blog de Venus print ervan laten zien… totally in luf😍. In de wave print is t ie ook zo groovy✌️

      Like

  4. Mooi, mooi! 🤩 ik heb hierdoor de cross dress besteld🙈die had ik al een tijdje in m’n hoofd maar dit gaf de doorslag😁
    Ik heb xl besteld, moet qua OTO goed zitten maar we zullen zien.
    Bedankt voor je leuke blog👌🏼😄

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.