Lekker loungen met LaLamour…

Eigenlijk is alle kleding van het Hollandse modelabel LaLamour zo comfortabel als lounge kleding… Toch hebben zij een complete serie gemaakt met als print: Lounge… Een romig witte basis met een prachtige roomwitte kant-print eroverheen. Je zou er spontaan romantisch van worden. De print is weer van heel hoge kwaliteit, zoals alle prints van LaLamour. 

Wit of crème is niet de kleur die ik als eerste zou kiezen maar ik weet hoe mooi deze kleuren staan bij een sun-kissed-skin. Daarom wilde ik het toch laten zien!

De stof is net even anders dan alle andere items van LaLamour. Toen ik de items voor mijn blogs bestelde, had ik een andere voorstelling van dit tricot. Het heet namelijk ‘bruched sweat’. Ik dacht dus dat het een stevige sweaterstof zou zijn. 

Maar niets is minder waar. Het is juist gemaakt van het zachte, vloeiend en soepel vallende Lenzing Ecovero met Elastane. De binnenkant van de stof doet wel een beetje denken aan een sweaterstof. 

Voor deze blog koos ik de Hoodie, de Pants en de Sweater (die je ook als tuniek kunt dragen). Ik had ook graag de lange wijde ‘woonjurk’ willen laten zien die je wel ziet in het lookbook maar die is niet voorradig bij LaLamour. 

Lounge Sweater XL – € 79,95

De Lounge Sweater stond bovenaan mijn lijstje! Wat een mooi item en ook super veelzijdig. Zoals ik al zei, je kan hem dragen als sweater, oversized en lekker lang. 

Hij staat leuk op een jeans of legging, maar je kan hem op hete zomerdagen ook dragen als sexy jurkje. De kleinere dames onder ons kunnen hem sowieso heel goed als zomerjurkje dragen! 

Deze sweater heeft een mooie grote buidelzak aan de voorkant. Het is een wat rechter model, maar wel met een beetje taille. De mouwen zijn lekker losjes en best lang. Ze vallen mij over de pols. Zoals jullie weten houd ik daar van. 

De kleding heb ik thuis allemaal plat opgemeten, in mijn eigen maat, XL. De OTO van de sweater is 56 cm. De Taille is 52 cm en de Lengte is 89 cm. Hij komt mij met mijn 1.74m. tot halverwege het dijbeen. Ik vind het met een hoge zomerlaars wel echt VET hoor!

Lounge Pants XL – € 74,95

Natuurlijk wilde ik jullie ook de Lounge Pants laten zien want… Je zou denken dat dit dezelfde broek is als voorgaande jaren hè? Maar ik had al gezien dat dit niet zo is! Deze broek heeft geen bandplooien aan de voorkant waardoor hij slanker aansluit op de buik. 

Sowieso zijn de pijpen slanker gesneden dan de andere pants. Gelukkig niet zo slank dan je zou kunnen denken dat het een legging is hahaha. Omdat de stof zo lekker luchtig is, is deze broek helemaal prima op mooie zomerdagen. Met de pijpjes een beetje opgekruld vind ik hem zelf net even wat vlotter.

Wat ook anders is aan deze pants, zijn de kontzakken! Want jawel, dat heeft deze broek dus! Ondanks dat je door de print dit niet meteen zult zien, breekt het toch wel even het beeld en lijkt den derrière een stukje slanker (houden wij van, of niet dames?!). 

De steekzakken aan de voorkant zijn wel gelijk. Lekker diep en zo gesneden dat ze niet uitsteken of gaan wijken. De tailleband is gemaakt van dezelfde stof. Hij sluit mooi aan zonder te knellen.

Ook de pants heb ik natuurlijk plat opgemeten. Bij broeken meet ik altijd de binnenbeen-lengte. Dat zegt meer dan de totale lengte. Deze pant is iets langer maar dat is wel prettig. Door de smallere pijpen bij de enkels valt ie mooi losjes op de voet. De Lengte is 81 cm, de taille is 44 cm.

Lounge Hoodie XL – € 99,95

De Lounge Hoodie is inmiddels een bekend item in de LaLamour collecties. Ik heb hem zelf alleen nog nooit kunnen laten zien omdat ie in mijn maat telkens niet voorradig was. Gelukkig is hij er nu wel. 

Het is een heel prettig draagbaar jasje geworden. De stof is zo zacht en van buiten glad, dat ie heerlijk losjes om je heen valt als je hem open draagt. Doordat de stof licht is, trekt de capuchon ook niet zo naar achteren dus ja, ik vind het wel tof zeg.

Door de capuchon zit een katoen koord. Niet zo hinderlijk lang gelukkig dus is het wel een leuk detail. Door de vloeiende stof is de capuchon, als je hem op zou zetten, niet echt stevig. Hij ging mij glad om het hoofd zitten dus ik denk dat je hem vooral als versiering met zien.

De mouwen van de hoodie zijn wijder dan de sweater. Hierdoor kan je het jasje ook over een lange mouwen-shirt dragen. Ook zijn ze, net als de sweater, nogal lang. Nu vallen ze wel over je hand heen, terwijl die van de sweater meer op de pols blijven hangen.

De hoodie heeft aan de voorkant twee mooie zakken. Optisch ogen ze als een buidelzak maar door de rits kan dit natuurlijk niet. Het model is recht en over de billen. Hij kan dus mooi een beetje verbloemend zijn. 

Platgemeten is de OTO 57 cm, de Lengte 72 cm en de Taille 52 cm in maat XL.

Wrap Singlet Plain Cream XL – € 49,95

Bij deze serie koos ik de crèmekleurige Wrap Singlet om te laten zien. Het blijkt bijna dezelfde kleur te zijn als de basis van de Lounge print. Het is een ‘oude bekende’ qua model en stof (micromodal) dus een super zacht, glad en luchtig dunne stof. Op het enkel laags gedeelte schijnt hij wel een beetje door. Daar zul je met de andere kleuren geen last van hebben denk ik. 

De singlet heeft een dubbel voorpand en fijne verhullende plooitjes in de linker taille. Hij valt ook weer prachtig op maat. Platgemeten in XL is de OTO 47 cm, de Lengte 63 cm en de Taille 44 cm. 

Deze zomer heeft LaLamour weer een uitgebreide ‘Plain’ serie uitgebracht. Die is helemaal gemaakt van micromodal, die mooie zomerse stof waar ik in mijn vorige blog al uitleg over gaf (klik hier om terug te lezen). De kleuren van deze zomer zijn: crème, geel, turquoise, fuchsia & zwart. Mooie basic items die je altijd weer kan dragen en perfect kan combineren.

LaLamour heeft een eigen webshop waar je de door mij beschreven items kunt vinden. Maar je vind er ook een lijst met winkels & websites die LaLamour in hun collectie hebben! Kijk daar ook zeker eens naar. Hieronder vind je de links naar zowel de webshop als de storefinder.

Links

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.